Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Ticket (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Ticket (2016)

The Ticket

The Ticket (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama

Trajanje:

97 min

Režija:

Ido Fluk

Scenarij:

Sharon Mashihi
, Ido Fluk

Glavne uloge:

Oliver Platt
  >  Bob
Malin Akerman
  >  Sam
Russell G. Jones
  >  Doctor
Andrew Polk
  >  The Principal
Sal Rendino
  >  Millennium Realty Rep.
Bettina Skye
  >  School secretary
Dan Stevens
  >  James
Chella Ferrow
  >  Woman in Blue
Kerry Bishé
  >  Jessica
Harry L. Seddon
  >  Boardroom Executive
Skylar Gaertner
  >  Jonah
Natalie Bain
  >  Sales Assistant
Liza J. Bennett
  >  Grace
Ekaterina Samsonov
  >  Carla
Peter Mark Kendall
  >  Arnold Dixon

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Ticket (2016)
    Objavljeno: 04.Svibanj/May.2017 u 22:31
pantel hvala za prijevod 🌸
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2017 u 20:30
OK film ali dok sam pogledao trejler, video sam da su kriticari dosta pohvalili Dan Stevensa i kako je ovo mozda njegova najbolja rola. Ne bih se slozio. Iako je ovo drama, gde ponajpre tj najpre i sigurno glumac moze pokazati svoje glumacke kvalitete, mislim da je pomenuti glumac ok odradio svoj posao ali je mnogo bolje to odradio u filmovima poput ''The Guest'' ili ''Criminal Activities''. I zaista moram pohvaliti Dan Stevensa jer sva tri pomenuta filma su razliciti zanrovi a on u sva tri glumi drugacije a i izgleda drugacije. Mislim da bi svaki glumac morao tako, a ne kao sto znam neke sto ne menjaju glumu ili look,tj. ne vidim njihovu transformaciju. Sve u svemu ok drama koja ima pouku u sebi. Takodje Oliver Platt je odradio svoj posao u sporednoj ulozi.
Na vrh
cfox-sd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cfox-sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2017 u 10:12
Čovek. U sat i po, ČOVEK kakav jeste razotkriven do najsitnijih detalja. Fenomenalan film, istinit, otvoren... Preporuka svakako! Prevod dobar.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.