| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
All the Way (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: All the Way (2016)Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2016 u 01:53 |
|
All the Way (2016) ![]() Režija: Jay Roach Scenarij: Robert Schenkkan prema vlastitoj drami Žanr: Biografski, Drama, Istorijski Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 132 min Bryan Cranston ... Lyndon B. Johnson Anthony Mackie ... Martin Luther King, Jr. Bradley Whitford ... Hubert Humphrey Melissa Leo ... Lady Bird Johnson Stephen Root ... J. Edgar Hoover Ray Wise ... Everett Dirksen Frank Langella ... Sen. Richard Russell Ethan Phillips ... Joe Alsop Joe Morton ... Roy Wilkins Povijesna drama američkog dramaturga Roberta Schenkkana koji ju je adaptirao i za film, ovjenčana je Tonyjem kao najbolja predstava, a Bryan Cranston je na svečanosti u newyorškom Radio City Music Hallu proglašen najboljim glumcem u predstavi. Radnja serije prati godinu dana u životu 'slučajnog' predsjednika, Lyndona B. Johnsona, od dana kada je preuzeo tu ulogu nakon atentata na predsjednika J.F. Kennedyja. Za vrijeme svog prvog mandata borio se za izglasavanje zakona o građanskim pravima i na kraju samostalno pobijedio na izborima i prestao biti 'slučajnim' predsjednikom. Johnson oprezno balansira između svojih političkih protivnika dok pokušava donijeti važne društvene promjene i vodi izbornu kampanju. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 16:44 |
|
Bas dobar film.Bryan Cranston(Breaking Bad) je odlicno odglumeo predsednika Lindona Dzonsona i u filmu zozete videti mnoge bitne detalje kroz istoriju USA od donosenja gradjanskih prava tj ukida segregacije do eskaliranja rata u Vijetnamu.Na zalost mnogi se ovog predsednika secaju po losem,Vijetnamu a zaborave da je on doneo zakon o ukidanju segregacije
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |