Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pozdrav...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tony-vt View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tony-vt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pozdrav...
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 00:07
lijepi pozdrav svima članicama i članovima foruma, osobno se ne bavim toliko filmografiom ali uvijek volim pogledati dobar film, neovisno o žanru i godini stvaranja djela kao ni o glavnim facama u filmu. Ćesto puta je no name film bolji nego neki napuhani holivudski hi budget movie. Osim na faxsu, kad sam morao,  u zadnje vrijeme ne pratim toliko zbivanja u 7 umijetnosti no kako sam već rekao uvijek sam za dobar film...
O sebi nemam kaj napisati, nek klišei i otrcane fraze nikome ništa ne znaće, preskaćemo taj dio...

u nekoliko navrata htio sam se upustiti u prevođenje nekih filmova, no vrijeme mi nikad nije dozvoljavalo i završetak samog prevoda tako da je to bilo uzalud potraćeno vrijeme no ko zna možda sad  uz Vasu cijenjenu pomoć to i napravim, a ujedno sam tu ako kome nešto zapne pa sam prevod treba doraditi li tome slićno, nisam poliglot ali dobro baratam i anglo saxsonskim i retoromannskim jezicima, no pojedine naglaske i jezike trećeg svijeta ne razumijem ni malo kao ni mandarinske varijacije...

sve u svemu zahvaljjem na primanju u društvo filmofilićara... LP... Smile
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 00:36
dobrodosli
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 11:43
dobrodoslidobrodosli
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.