Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Steve Jobs (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Steve Jobs (2015)

Steve Jobs

Steve Jobs (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

biografski, drama, povijesni

Trajanje:

122 min

Režija:

Danny Boyle

Scenarij:

Walter Isaacson
, Aaron Sorkin

Glavne uloge:

Kate Winslet
  >  Joanna Hoffman
Jeff Daniels
  >  John Sculley
John Ortiz
  >  Joel Pforzheimer
Seth Rogen
  >  Steve Wozniak
Stan Roth
  >  George Coates
Michael Stuhlbarg
  >  Andy Hertzfeld
Michael Fassbender
  >  Steve Jobs
Perla Haney-Jardine
  >  Lisa Brennan (19)
John Steen
  >  Mike Markkula
Adam Shapiro
  >  Avie Tevanian
Katherine Waterston
  >  Chrisann Brennan
Mihran Slougian
  >  Jandali (as Mihran Shlougian)
Sarah Snook
  >  Andrea Cunningham
Ripley Sobo
  >  Lisa Brennan (9)
Makenzie Moss
  >  Lisa Brennan (5)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Steve Jobs (2015)
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2015 u 18:47

Žanr: Biografski, Drama 
Trajanje: 122 min 
Zemlja: SAD 
Režija: Danny Boyle 
Scenario: Aaron Sorkin, Walter Isaacson

Glavne uloge:
Michael Fassbender ... Steve Jobs
Kate Winslet ... Joanna Hoffman
Seth Rogen ... Steve Wozniak
Jeff Daniels ... John Sculley

Opis:
Novi film o nevjerojatnom vizionaru donosi nam zanimljive događaje koji su se događali iza pozornice prije lansiranja tri velika proizvoda, završavajući s predstavljanjem iMac-a 1998. godine. Novi Steve Jobs vodi nas iza scene digitalne revolucije kako bi oslikao intiman portret briljantnoga čovjeka koji se nalazio u njezinom samom centru. Scenarij filma nastao je prema najprodavanijoj biografiji osnivača Applea, onoj autora Waltera Isaacsona. Izvor: mojtv.hr

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2016 u 23:59

Prevod je najavila Beca011  Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2016 u 22:15

Beca011 hvala za prevod uzdravlje

Titl  mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2017 u 00:56
Film sam progutala odjednom, prikovao me za ekran, ali da me sad neko pita o čemu se radi u filmu, blage veze nemam. LOL
Majkl i Kejt su odlični, verujem da je i scenario, samo ja ništa nisam razumela. LOL
Posmatrala sam sve te scene, čitala titlove pažljivo, ali sam uhvatila sebe kako ne znam o čemu pričaju, jer skaču s teme na temu, koriste informatičke izraze, pominju neka imena za koje do kraja nisam prokljuvila ko su ti likovi i sve vreme pričaju nešto a da ništa ne kažu.
Kompletan film su zapravo njihove konverzacije, a osećaj mi je bio kao da sam upalila TV na sred filma, sa preskočenim uvodom i nisam uspevala da povežem konce.

Super su samo delovi sa kćerkom i to mi jedino ima smisla. Za ostalo sam izgleda glupa. LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Ercov23 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ercov23 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:51
Fantastican film. Doduse mozda vise za one koji su blizi IT industriji. Za one sa manjim poznavanjem IT, mozda malo konfuzan i ne preterano razumljiv, ali... A opet sa druge strane, sjajni prikaz ko je i kakav zapravo bio Stiv Dzobs
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.