Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ladda Land (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ladda Land (2011)

Ladda Land

Ladda Land (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

horor

Trajanje:

113 min

Režija:

Sophon Sakdaphisit

Scenarij:

Sophon Sakdaphisit
, Sopana Chaowwiwatkul

Glavne uloge:

Sahajak Boonthanakit
  >  Somkiat
Piyathida Woramusik
  >  Parn
Deuntem Salitul
  >  (as Duentem Salitul)
Athipich Chutiwatkajornchai
  >  Nat
Sutatta Udomsilp
  >  Nan
Saharat Sangkapreecha
  >  Thee

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ladda Land (2011)
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2017 u 22:06
Neobičan tajlandski spoj obiteljske drame, socijalnoga drame i horrora. Sav taj stvarno užas od horror sekvenci trebao bi predstavljati užas ekonomske destabilizacije, kako društva ( selo Laddaland), tako i nukleusa društva- obitelji. Mislim da je to neobičan spoj, koji naizgled uspijeva spojiti nemoguće, kažem naizgled jer film ima očite i velike nedostatke. A najveći nedostatak mu je sporost, nevjerovatno duge scene, koje doslovce ubijaju svaku napetost. Tako da horror elementi koji vežu dramu gube na potencijalu. Tako se desi da unakaženi duhovi bauljaju scenom a gledatelj više odavno ne osjeća nikakvu jezu, te jedva čeka da se sve završi. A i kraj je od onih: "ne mogu se rastati od ovoga filma". Ukupno gledano film ima dobru priču. Odlična muzika je bolji dio filma, kamera izvrsna, gluma, vjerovatno dobra (drugačiji stil glume od nama bliskoga zapadnjačkoga), ekspresivna. Sve štima no ta rečena sporost je ubila film. Preporuka: teško da ga mogu preporučiti, no moram reći da i nije gubljenje vremena. Nije šrot. Pa, ne znam, svatko da odluči za sebe? Nisam baš od pomoći, teško je reći. Ja ga sigurno ne bih gledao da sam znao sve ovo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.