Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trka za Oskara 2017. (31.01.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trka za Oskara 2017. (31.01.2017.)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trka za Oskara 2017. (31.01.2017.)
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2017 u 21:18
Koji je po vama film u kategorij najbolji film zaslućio oskara i zašto ?
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2017 u 11:24
Po meni,Oscar za najbolji film definitvno je zaslužio Hacksaw Ridge,iz više razloga; - Odlićna gluma,tematika,fotografija,vrhunska režija (dobri stari Mel se vratio iz zaborava ;-) ) ,ma sve se uklopilo u jednu lijepu anti-ratnu priču koja će Vam dugo ostati u sjećanju.Po meni jedan od najboljih ratnih filmova svih vremena.No svi znamo koji film će opet pokupiti najviše zlatnih kipića;La la Land,naravno,koji je planski snimljen samo za dodjelu Oscara,a nisam primjetio neki razlog zašto ga svi tako hvale ;-) Valjda to tako uvijek bude kad te mjesecima prije uvjeravaju da je to najveći kandidat za Oscare,a po meni definitvno nije,bez obzira kolko su mi dragi dvoje glavnih glumaca.Pozdrav :-)
Na vrh
stana75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stana75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2017 u 21:50
U potpunosti se slazem sa tobom djcvrle da je Mel Gibson zasluzio da dobije ALI dosta toga mu ne ide na ruku, prvo on je okarakterisani a boga mi i dokazani rasista, drugo desavanja od proslog oskara gdje cini mi se niti jedan crnac nije bio ni nominovan ne ide mu na ruku a pod trece preko 80% glumaca i Kalifornije je protiv Trampa a ameri mjesaju politiku u sve pa mislim da na zalost nema ni teoretske sanse da osvoji Oskara. Ovo je jedna od onih turbulentnih godina kao sto su bile 1973 kad je Bob Fosse sa Kabareom uzeo nagradu ispred Kopole za Kuma ili 1977 kad je Roki uzeo Oskara ispred filmova kao sto su Taksista, Mreza i Svi predsjednikovi ljudi, jos jednom se dogodilo slicno kada je po svima kriticarima i reziserima 2006 bio favorit Brokeback Mountain a Oskara pokupio Crash Pola Hagisa koji je bar sto se mene tice i sto puta bolji. Najveci poraz za mene a tako ce i biti je da nagradu ove godine dobije La La Land.
Na vrh
skylar-newman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skylar-newman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2017 u 16:05
Lion je po meni bolji od konkurencije
Na vrh
melitas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj melitas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2017 u 19:20
Goslingu nije mjesto u onom filmu!Lion ima sve potrebne kvalitete!
Na vrh
Dinky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dinky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2017 u 22:17
Moje misljenje da svih sedam filmova koji su u nominaciji za ovogodisnji OSCAR,ima svoje vrednosti.
Od Arrival,preko Hacksaw Ridga,pa do Moonlighta ima svojih kvaliteta.
Stvar je licnih afiniteta i sklonosti prema odredjenom zanru,jer svih 9 filmova su razlicitog zanra.
Moja dilema je izmedju Hacksaw Ridga i Fencesa.
Prvi zato sto je iz kamere M.Gibsona koji se vec uveliko dokazao kao vrhunski reziser,drugo zato sto je uradjen po istinitom dogadjaju,trece zato sto je Andrew Garfield dao vrhunsku ulogu u filmu,i da ne nabrajam dalje.
Sta ce ekipa straraca odluciti na glasanju nije uopse vazno.
Vazno je samo vase misljenje i nista drugo.
Toliko od mene.
Pozdrav svim ljubiteljima filma i filmske umetnosti
Na vrh
melitas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj melitas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2017 u 00:02
U pravu ste.Veliki pozdrav!Zahvaljujem se prevodiocima koji su nam omogucili da pogledamo filmove koji su nominovani!
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2017 u 08:24
iskreno, nisam stigao sve pogledati, ali po onome što sam pogledao za najboljeg glavnog glumca ima Denzel Washington ima najviše šanse za trećeg oskara, kao i Viola Davis kao podrška za tzv. sporednu žensku ulogu. Iako, još nisam pogledao Manchester by the Sea, čisto sumnjam da Casey Affleck može nadmašiti mr. Washingtona..
Na vrh
panxter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panxter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2017 u 22:00
Dobitnici: Film - La La Land Glumac - Denzel Washington Glumica - Meryl Streep Sporedni glumac - Dev Patel Sporedna glumica - Viola Davis Redatelj - Mel Gibson Moj izbor (navijam) Film - Hacksaw Ridge Glumac - Denzel Washington Glumica - Natalie Portman Sporedni glumac - Jeff Bridges Sporedna glumica - Viola Davis Redatelj - Mel Gibson
Na vrh
sanja-medic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanja-medic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2017 u 23:04
Po meni je Hacksaw Ridge teška propaganda. To nema veze sa nikakvim antiratnim filmom.
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2017 u 01:56
Originalno postovano od strane sanja-medic sanja-medic piše:

Po meni je Hacksaw Ridge teška propaganda. To nema veze sa nikakvim antiratnim filmom.

LOL Ma i život je propaganda...
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
ArturoBandini View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ArturoBandini Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2017 u 01:06
Film La La Land, glumac Denzel ili Andrew Garfield (voleo bih jedan od njih dvojcie da dobije), isto tako i za glumicu ili Emma Stone ili Isabelle Hupert za Elle. Sporedna ženska uloga Viola Davis, sporedna muška Dev Patel. Što se tiče režije, može da ode La La Landu ili Hacksaw Ridge-u.
Na vrh
vera-dukic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vera-dukic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2017 u 21:58
Meni su sjajni  Gossling i Emma Stone, (La La Land )inace za film-mislila da je La La...tra la la  kao  u naslovu, a ono film me prati danimaShocked,ostavio je dakle veliki utisak,film je zasluzio datu mu paznju i popularnost,o njemu se pise sa razlogom tacka..Inace mi je Casey A.bio dobar glumac u Manchesteru..ali eto da skratim,tipujem na La La Land za pesmu,glumca,glumicu...toliko i poz svima.
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2017 u 22:32
Po meni definitivno Lion iskreno duže vremena nisam pogledao tako odličan film...i još po istinom događaju ma di ćeš bolje..predivan film Smile La la Land ne namjeravam gledat jer jednostavno ne volim takve filmove  ma može on biti savršen...
Ako već ne Lion onda Hacksaw Ridge ili Manchester by the Sea al ni blizu nisu Lionu....

Ažurirao marko99119 - 24.Veljaca/Feb.2017 u 22:39
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2017 u 22:36
LOLLOLLOL

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2017 u 23:01
Baš sam se dobro nasmijao :-)
Na vrh
Bob! View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bob! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2017 u 16:47
Trebalo je da bude nominovan i pobedi Hilari. Čudi me da Holivud nije u gluposti išao do kraja...
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2017 u 04:24

Dobitnici Oscara 2017

Najbolji sporedni glumac

Mahershala Ali

Najbolja kostimografija

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)

Najbolji dugometražni dokumentarni film

O.J.: Made in America (2016)

Najbolje uređivanje zvuka

Arrival (2016)

Najbolja montaža zvuka

Hacksaw Ridge (2016)

Najbolja sporedna glumica

Viola Davis, Fences (2016)

Najbolji strani film

Forushande Aka The Salesman (2016)

Najbolji dugometražni animirani film

Zootopia (2016)

Najbolji produkcijski dizajn

La La Land (2016)

Najbolji vizualni efekti

The Jungle Book (2016)

Najbolja montaža

Hacksaw Ridge (2016)

Najbolji  kratkometražni dokumentarni film

The White Helmets (2016) 

Najbolji kratkometražni igrani film

Mindenki Aka Sing (2016) 

Najbolja filmska fotografija

Linus Sandgren, La La Land (2016)

Najbolja izvorna glazba

Justin Hzurwit, La La Land (2016)

Najbolji izvorni scenarij

Kenneth Lonergan, Manchester by the Sea (2016)

Najbolji scenarij prema predlošku

Barry Jenkins, Moonlight (2016)

Najbolja režija

Damien Chazelle,  La La Land (2016)

Najbolja muška glavna uloga

Casey Affleck,  Manchester by the Sea (2016)

Najbolja ženska glavna uloga

Emma Stone,  La La Land (2016)

Najbolji film

Adele Romanski, Dede Gardner i Jeremy Kleiner
Moonlight (2016) 

Ažurirao cersei - 27.Veljaca/Feb.2017 u 09:24
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2017 u 06:21
facepalmfacepalmfacepalm
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2017 u 08:25
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

facepalmfacepalmfacepalm

po običaju.
prdonje izabrale sranje od filma,
a denzelu, za najbolju ulogu karijere, prc.
ne mogu da vjerujem da nakav smotan glupan
i silovatelj dobije oskara. vjerovatno burazova štela.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.