| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hunt for the Wilderpeople (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hunt for the Wilderpeople (2016)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2016 u 19:05 |
|
Hunt for the Wilderpeople (2016) ![]() Režija: Taika Waititi Scenarij: Taika Waititi, Žanr: Avantura, Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: Novi Zeland Trajanje: 101 min Sam Neill ... Hec Julian Dennison ... Ricky Rima Te Wiata ... Bella Rachel House ... Paula Tioreore Ngatai-Melbourne...Kahu Oscar Kightley ... Andy Stan Walker ... Ron Mike Minogue ... Joe Film je snimljen prema romanu 'Wild Pork And Watercress' objavljenog 1995, autora Barrija Crumpa. U filmu pratimo priču o prkosnom gradskom klincu Rickyju koji pobjegne od svojih udomitelja. Dok se bori da preživi u divljini, za njim krenu u potjeru njegov ujak Hec i socijalni radnici. Prevod je uradio: Gale |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 19:33 |
|
Onako, nije lose. Interesantan film, dobra prica. Malo dosadan u nekim trenucima. Scenario, rezija, gluma dobra. Sve je ok. Ocena: 6/10
|
|
![]() |
|
Wuk86
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 21:08 |
|
Slažem se, pomalo dosadan, onako osrednji film!
Što se mene tiče, ocena 5/10 |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2017 u 13:11 |
|
Ricky je problematičan klinac, kojeg ne baš mila agentica socijalnoga daje na usvajanje bračnom paru, koji živi u ruralnom dijelu N.Zelanda. Ricky se brzo snađe no to nije za dugo. Uskoro on i njegov posvojitelj Hec ( sjajni Sam Neill ), završe bježeći po planinama prekrasnoga N.Zelanda.
Dobar feelgood filmić, koji ne bi trebao razočarati baš nikoga. Obiteljski film, znimljiv za sve generacije, prikladan za popodnevno obiteljsko okupljanje uz grickalice, sokiće i razgovor. Jer film ne zahtijeva visok stupanj koncentracije, onako laganini, na granici dječje pustolovine. Ocjena 6/10 |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2017 u 17:19 |
|
Volim porodične i dečije filmove, jer su pitki i sve ti je jasno, pa laganini prođe vreme. Likovi su karakterno ocrtani i znaš za koga navijaš.
![]() Kod ovog filma mi je zamerka što je nekako žanrovski lutao. Krene kao porodična drama prožeta komedijom, a onda odjednom kao parodija (i to loša). Ona socijalna radnica, koja je i policajac i specijalac itd. je promašaj, kao i ona potera. Tu je moglo da se odigra ozbiljno i čini mi se, puno bolje bi bilo. Gluma malog bucka je odlična, a Robin12345 nahvali glumu Sam Neilla koja meni nije ništa posebno, jer to nije zahtevna uloga. Hladni, namrgođeni , ćutljivi starac (koji će se valjda otkraviti u drugom delu, vidi se namera za nastavak) koji nema mnogo transformacija. Sve u svemu film opravda svoju namenu za lagano popodne. 6/10 Ažurirao kadetoni - 04.Sijecanj/Jan.2017 u 17:20 |
|
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 22:10 |
|
Film ne odskače nešto preterano od standarda, ali dobro odrađuje ono što je namerio. Priča dosad mnogo puta ispričana ovaj put prikazana kroz specifičnu prizmu Taike Vaititija. Klinac i matorac odlično odradili svoje uloge, režija dobra. Priča nekome može biti dosadna, nekome zanimljiva, zavisi od ukusa. Ceo film ima taj neki blago pomereni stil koji nekima ne odgovara.
Nisam se smorio gledajući ga, nekoliko puta sam se lepo nasmejao. U suštini ono što od ovakvog filma i očekujem. Ažurirao Hogar Strašni - 05.Sijecanj/Jan.2024 u 12:25 |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2017 u 14:29 |
|
I ovde sam zaboravila da ostavim komentar.
Elem, već sam rekla 7/10.Skroz simpa porodični film. Ima lep ritam, nije naporan, nije pretenciozan. Nema otkrivanja tople vode, ali sasvim lepo ispričana priča u nekom drugom okruženju. Nekoliko puta smo se lepo nasmejali, a s kezoma na usnama smo odgledali većinu filma i završili ga, što naravno ostavlja pozitivan utisak. Drago mi je da su "momci" ispali odličan tandem, jer je to veoma bitno u ovakvim filmovima. Sve u svemo sasvim ok porodični filmić. ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 658 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2017 u 15:12 |
|
Kad je ona žena žena s osmijehom izvukla nož; srce mi zamalo stalo.
Isokriste, to nije za malu djecu.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2017 u 20:09 |
|
Meni je ona bila sjajna. Žao mi samo što smo morali tako brzo da se rastanemo od nje.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
marina-budimir
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 30.Kolovoz/Aug.2017 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 40 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2018 u 22:02 |
|
Jako dobar film, jedan od onih koje pratiš sa zadovoljstvom, uz mnogo izvrsnih dijaloga, humora, ali i ponešto drame. Likove naprosto moraš zavoljeti i navijati za njih.
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1621 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2018 u 11:09 |
|
Odličan film. Zabavno ostvarenje koje vredi pogledati i lepo se nasmejati. Preporuka i ocena 7/10
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2024 u 10:38 |
|
Sasvim lep filmić. Komentari sve rekli...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |