Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dog Eat Dog (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dog Eat Dog (2016)

Dog Eat Dog

Dog Eat Dog (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Divlji psi

Godina:

2016

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

93 min

Režija:

Paul Schrader

Scenarij:

Edward Bunker
, Matthew David Wilder

Glavne uloge:

Nicolas Cage
  >  Troy
Willem Dafoe
  >  Mad Dog
Omar J. Dorsey
  >  Moon Man
Louis Perez
  >  Mike Brennan
Todd Emmett
  >  Prison Skin Head
Reynaldo Gallegos
  >  Chepe
Jeff Hilliard
  >  Gun Enthusiast
Magi Avila
  >  Nanny
Louisa Krause
  >  Zoe
Tevis R. Marcum
  >  White Power Inmate
Bruce Reizen
  >  Maurie
Christopher Matthew Cook
  >  Diesel
Michael Vehar
  >  Prison Skin Head
David Spencer
  >  Prison Guard
Jeff Hilliard
  >  Gun Enthusiast
Melissa Bolona
  >  Lina
David Downie
  >  Prison Guard
Chelcie Lynn
  >  Sheila (as Chelcie Melton)
Ali Wasdovich
  >  Melissa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vvesko View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vvesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dog Eat Dog (2016)
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2016 u 19:07

Dog Eat Dog (2016)

Režija: Paul Schrader
Scenarij: Edward Bunker po romanu Matthew Wilder
Žanr: Akcija, Krimi, Drama
Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: 95 minuta

Uloge:
Nicolas Cage, Willem Dafoe, Magi Avila, Louisa Krause, Paul Schrader, Melissa Bolona, John Patrick Jordan  

Dog Eat Dog je kriminalistička drama u režiji scenariste, filmskog kritičara, režisera i bliskog saradnika Martina Scosesea, Paula Schradera, poznatog po radu na ostvarenjima Taxi Driver, American Gigolo, Raging Bull, Light Sleeper, The Walker i The Canyons. Schrader je scenario napisao u saradnji sa Matthewom Wilderom, a baziran je na istoimenoj noveli američkog autora, scenariste i glumca Edwarda Bunkera iz 1995. Glumačku postavu čine Nicolas Cage, Willem Dafoe, Louisa Krause, Omar Dorsey, John Patrick Jordan kao Jack Cates, Melissa Bolona kao Lina i Paul Schrader kao šef mafije Grecco The Greek, što ujedno predstavlja njegovo prvo pojavljivanje ispred kamere. Dog Eat Dog_1Schrader i Cage su po prvi put sarađivali pri radu na drami Bringing Out the Dead (1999) koju je režirao Scorsese, a njihova posljednja saradnja je psihološki triler Dying of the Light iz 2014. Dog Eat Dog će zatvoriti Directors’ Fortnight nezavisnu sekciju ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu.
izvor:filmofil

Ažurirao Vvesko - 17.Srpanj/Jul.2016 u 19:09
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 22:26

Prevod je najavio miro844 Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 04:26

miro844 hvala za prevod prijatelmkd

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 13:30

Troy, Diesel i Mad Dog tri su muškarca mračne prošlosti koji se odluče na suludi čin kako bi 
konačno skupili dovoljno novca da zauvek napuste svet kriminala. Njihov plan? Oteti bebu 
i pokupiti veliku otkupninu. Nažalost, Troyev savršeni plan naglo se zakomplicira i ono što 
je trebalo biti obična otmica postaje krvava noćna mora iz koje nema izlaza.

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2020 u 14:40
Prekinuo sam film jer je totalno konfuzan. Defo je odlican glumac. A ne znam da li je ovaj film kad je Kejdz ''pao'' ili dok je i dalje bio ''poznat''. Reziser ovog konfuznog filma je ''poznat''
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2026 u 18:00
E evo mene opet tj mog komentara. Ovoga puta sam odgledao ovaj film i.... Donekle je bio gledljiv mada da potvrdim i konfuzan a da pred kraj ta konfuzija dosegla erupciju i skroz nepovezanost filma
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.