| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dog Eat Dog (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dog Eat Dog (2016)Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2016 u 19:07 |
![]() Režija: Paul Schrader Scenarij: Edward Bunker po romanu Matthew Wilder Žanr: Akcija, Krimi, Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 95 minuta Uloge: Nicolas Cage, Willem Dafoe, Magi Avila, Louisa Krause, Paul Schrader, Melissa Bolona, John Patrick Jordan Dog Eat Dog je kriminalistička drama u režiji scenariste, filmskog kritičara, režisera i bliskog saradnika Martina Scosesea, Paula Schradera, poznatog po radu na ostvarenjima Taxi Driver, American Gigolo, Raging Bull, Light Sleeper, The Walker i The Canyons. Schrader je scenario napisao u saradnji sa Matthewom Wilderom, a baziran je na istoimenoj noveli američkog autora, scenariste i glumca Edwarda Bunkera iz 1995. Glumačku postavu čine Nicolas Cage, Willem Dafoe, Louisa Krause, Omar Dorsey, John Patrick Jordan kao Jack Cates, Melissa Bolona kao Lina i Paul Schrader kao šef mafije Grecco The Greek, što ujedno predstavlja njegovo prvo pojavljivanje ispred kamere. Dog Eat Dog_1Schrader i Cage su po prvi put sarađivali pri radu na drami Bringing Out the Dead (1999) koju je režirao Scorsese, a njihova posljednja saradnja je psihološki triler Dying of the Light iz 2014. Dog Eat Dog će zatvoriti Directors’ Fortnight nezavisnu sekciju ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu. izvor:filmofil Ažurirao Vvesko - 17.Srpanj/Jul.2016 u 19:09 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 22:26 |
|
Prevod je najavio miro844 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 04:26 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 13:30 |
|
Troy, Diesel i Mad Dog tri su muškarca mračne prošlosti koji se odluče na suludi čin kako bi konačno skupili dovoljno novca da zauvek napuste svet kriminala. Njihov plan? Oteti bebu i pokupiti veliku otkupninu. Nažalost, Troyev savršeni plan naglo se zakomplicira i ono što je trebalo biti obična otmica postaje krvava noćna mora iz koje nema izlaza. |
|
|
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2020 u 14:40 |
|
Prekinuo sam film jer je totalno konfuzan. Defo je odlican glumac. A ne znam da li je ovaj film kad je Kejdz ''pao'' ili dok je i dalje bio ''poznat''. Reziser ovog konfuznog filma je ''poznat''
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2026 u 18:00 |
|
E evo mene opet tj mog komentara. Ovoga puta sam odgledao ovaj film i.... Donekle je bio gledljiv mada da potvrdim i konfuzan a da pred kraj ta konfuzija dosegla erupciju i skroz nepovezanost filma
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |