| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Private Eyes (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Private Eyes (2016)Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 03:58 |
|
Private Eyes (2016) ![]() Kreatori serije: Shelley Eriksen, Tim Kilby Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Kanada Trajanje: 2 sezone, 43 min Jason Priestley ... Matt Shade (10 episodes, 2016) Cindy Sampson ... Angie Everett (10 episodes, 2016) Barry Flatman ... Don Shade (10 episodes, 2016) Jordyn Negri ... Jules Shade (10 episodes, 2016) Ennis Esmer ... Kurtis Mazhari (7 episodes, 2016) Clé Bennett ... Derek Nolan (6 episodes, 2016) Matt Shade, nakon što je napustio profesionalni hokej, mjenja svoj život i udruži se sa privatnom detektivkom Angie Everett koja je preuzela očevu agenciju nakon njegove smrti. Matt radeći sa Angie vidi ovu priliku da se iskupi za svoju prošlost u kojoj je igrajući hokej naučio varati, čitati ljude i predvidjeti njihove poteze. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2017 u 19:54 |
|
Obnovljeno za 3. sezonu
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
monsep1234
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 10:03 |
|
Po meni ništa spektakularno ali eto da se ubije vreme ako nema ništa bolje
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |