| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Initiation (1984) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Initiation (1984)Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2016 u 19:51 |
|
The Initiation (1984) ![]() Žanr: Horor, Misterija, Triler Trajanje: 97 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Larry Stewart Scenario: Charles Pratt Jr. Uloge: Vera Miles ... Frances Fairchild Clu Gulager ... Dwight Fairchild Daphne Zuniga ... Kelly Fairchild James Read ... Peter Marilyn Kagan ... Marcia Robert Dowdell ... Jason Randall Kelly je celog života progonio jedan isti košmar o čoveku koji gori. Ona je sada studentica, a kao deo inicijacije u sestrinstvo Delta Ro Kai, ona i tri prijateljice moraju noću da provale u robnu kuću njenog oca. Dugo zakopana porodična tajna se vratila da je progoni i počinje paklena noć za Kelly i prijateljice... Prevod najavio BaglyasPeter |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2017 u 20:17 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |