| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Paju (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Paju (2009)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 02:34 |
|
Paju (2009) ![]() Režija: Chan-ok Park Scenarij: Chan-ok Park, Yu-rim Lee Žanr: Drama Jezik: Korejski Država: Južna Koreja Trajanje: 111 min Ye-ri Han ... Mi-ae Man-sik Jeong ... Loses property for development 4 Bo-kyeong Kim ... Jeong Ja-yeong Han-joon Kim ... Loses Property for Development 7 Ja-yeong Kim ... Loses property for development 1 Jin-ah Kim Min-su Kim ... Waiter 2 Sun-kyun Lee ... Kim Joong-sik 15-godišnja Choi Eun-mo je zaljubljena u svog učitelja Kima Joong-sika, tajanstvenog novog čovjeka u gradu Paju koji je u vezi sa njenom starijom sestrom Eun-Soo. Kada se Kim Joong-sik i Eun-Soo vjenčaju, Choi Eun-mo počne živjeti s njima. Jednog dana, kada su Kim Joong-Shik i Eun-soo sami kod kuće iznenadna eksplozija plina prouzrokuje smrt Eun-soo. Nekoliko godina kasnije Choi Eun-mo odlazi u Indiju, a kada se vrati, rastrgana između istine i osjećaja prema Kim Joong-Shik počne dublje kopati po uzroku sestrine smrti. Prevod je uradio: crni60 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |