| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kremen. Osvobozhdenie Aka Flint. Redemption (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tplc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2010 Lokacija: Despotovac Status: Offline Points: 983 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kremen. Osvobozhdenie Aka Flint. Redemption (2013)Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2016 u 20:45 |
|
Kremen. Izbavljenje Кремень. Освобождение Kremen. Osvobozhdenie Flint. Redemption Zemlja: Rusija Jezik: Ruski Godina: 2013 Žanr: Akcioni Scenario: Ivan Ugurov, Arkadij Visocki Režija: Vladimir Epifancev Glavne uloge: Vladimir Epifancev Anastasija Vedenska Sergej Veksler Denis Jakovljev Ina Hotejenkova Sadržaj: Major u penziji, Andrej Šamanov, posle dugih godina službe, postepeno se navikava na miran život. Ali kada bivšim kolegama zatreba pomoć, čak ni sreća sa voljenom ženom ne može da ga natera da odbije opasni zadatak, a to je istraživanje razloga smrti grupe specnazovaca u planini gde se skriva grupa krijumčara. Andreja očekuje niz iskušenja. Prestupnici otimaju njegovu voljenu, a njega ucenjuju, na šta iskusni Šamanov odgovara napadom. Andrej pronalazi svoju Nastju i sa njom oslobađa i druge zarobljenike. Ali glavna opasnost tek predstoji. Prestupnici nemaju nameru da dozvole Andreju i nezgodnim svedocima da tako lako pobegnu iz tajne baze... Prevod radi: tplc
|
|
|
Qui nunquam male, nunquam bene agit.
|
|
![]() |
|
tplc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2010 Lokacija: Despotovac Status: Offline Points: 983 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2016 u 18:35 |
|
Qui nunquam male, nunquam bene agit.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 22:35 |
|
Serija je prevedena, hvala tplc ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |