| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
White Girl (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: White Girl (2016)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2016 u 03:13 |
|
White Girl (2016) ![]() Režija: Elizabeth Wood Scenarij: Elizabeth Wood Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 88 min Morgan Saylor ... Leah Brian 'Sene' Marc ... Blue Justin Bartha ... Kelly Chris Noth ... George Fratelli Adrian Martinez ... Lloyd India Menuez ... Katie Anthony Ramos ... Kilo Ralph Rodriguez ... Nene Film je baziran na osobnim bilješkama režiserke Elizabeth Wood dok je studirala na Columbijskom Univerzitetu. Leah je mlada, uspješna studentica koja se zaljubi u svog dilera Portorikanca. Kada noćna zabava krene naopako, Leah će uraditi sve da sačuva svog dečka. Prevod je najavio: zaboravko2 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2016 u 00:39 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 308 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 09:35 |
|
Film,katastrofa.Gledao ga u jednoj od brojnih cekaonica kod nas.Brze mi prozujalo vreme od citanja novina.Ko nema pametnija poslaneka gleda.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 16:23 |
|
Interesantan film. Moze da vam po trejleru deluje da je mozda prevulgaran ali nije tako. Jeste da ima nekih scena ali takve scene ste vec i gledali u nekim filmovima, tako da bez ''laznog morala''. A pritom jos je interesantnije kad sam sad procitao da je to po dnevniku reziserke filma, samim tim i istinita prica. Bas je i poucno prikazano taj ''nocni zivot'' po klubovima, kako omladine tako i starijih i tako je i world wide/ sirom sveta/ pa tako i kod nas. To je realnost. Znaci toga ima i kod nas-droga,sex, muzika koja tresti,opijanje....Ali upravo kroz ovaj film mozete videti da jedan neprijatan dogadjaj moze pomoci nekome da izadje iz ''zacaranog kruga'' ali naravno neki iz njega i ne izadju.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |