| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sadilishteto Aka The Judgment (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sadilishteto Aka The Judgment (2014)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2016 u 01:22 |
|
Sadilishteto Aka The Judgment (2014) ![]() Režija: Stephan Komandarev Scenarij: Stephan Komandarev, Marin Damyanov Žanr: Drama Jezik: Bugarski Država: Bugarska, Njemačka, Hrvatska Trajanje: 107 min Assen Blatechki ... Mitio Ovanes Torosian ... Vasko Ina Nikolova ... Maria Predrag 'Miki' Manojlovic ... The Captain Paraskeva Djukelova ... Kera Meto Jovanovski ... The Doctor Vasil Vasilev-Zueka ... Ramadan Mitio je vozač kamiona sa mlijekom i sa svojim 18-godišnjim sinom Vaskom živi u siromašnom kraju u blizini bugarsko-tursko-grčke granice. Mitio je izgubio ženu, poštovanje svog sina i posao s kojim je otplaćivao kredit za kuću. Kada banka zaprijeti da će ih izbaciti iz kuće, Mitio iz očaja prihvati ponudu od svog bivšeg ratnog komandanta da krijumčari imigrante preko granice koju je nekad branio. Put kojim mora proći je vrh poznat kao 'Sud', mjesto koje je protkano mučnim sjećanjima iz povijesti stare tisućama godina ali također i Mitiove prošlosti. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2018 u 18:41 |
|
Odgledah ovaj klasičan tv film u kom je najveći zlikovac M.Manojlović koga je baš krenula južnjačka glumačka turneja.
Film je dobio ime po planini Sudilište sa koje su od davnina pa do danas bacali ljude. Tu negde u blizini se nalazi i karaula kojom je komandovao kapetan Miki svom vojniku koji je zajedno sa njim čuvao granicu. Posle 30 i kusur godina karaula služi za privremeni smeštaj migranata koje preko granice prevoda njeni bivši čuvari. Sve u svemu u svemu predvidljiv film reditelja koji nije imao neke ambicije. Ambicija da ne snimi film duži od standardnih 90 minuta mi se naročito svidela. |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2023 u 18:26 |
|
Izuzetno teska socijalna drama u kojoj ima izvesnog preterivanja u potenciranju naglasene i preterane turobnosti socijale. i njenih problema. Surovo realisticno, glavni glumac mucenik i Manojlovic izvanredno.
Ocena 7/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |