| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hands of Stone (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hands of Stone (2016)Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2016 u 17:00 |
![]() Režija: Jonathan Jakubowicz Scenarij: Jonathan Jakubowicz Žanr: Akcija, Biografski, Drama Jezik: Engleski, Španski Država: Panama, SAD Trajanje: 105 minuta Premijera: Septembar 2016 Uloge: Ellen Barkin, Robert De Niro, Ana de Armas, Edgar Ramírez, Jurnee Smollett-Bell, Drena De Niro ... Duran je u svojoj karijeri bio svetski prvak u četiri kategorije. Poznat po imenu “Hands of Stone” odrastao je u siromašnim predgrađima Paname i pobedio dotad neporaženog Leonarda 1980. godine i postao prvak u welter kategoriji. Titulu je zadržao samo nekoliko meseci, u čuvenoj borbi poznatoj kao “no mas”. U osmoj rundi te borbe Duran se neobjašnjivo predao, rekavši samo “no mas”, što na španjolskom znači “nema više”. Njih dvojica su se borili još jednom, i Leonard je ponovo pobedio. izvor:cineplexx Ažurirao Vvesko - 20.Srpanj/Jul.2016 u 17:02 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2016 u 00:59 |
|
Prevod je najavio YoshimitsuRS ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |