| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
My Mother and Other Strangers (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: My Mother and Other Strangers (2016)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2016 u 18:55 |
|
My Mother and Other Strangers (2016) ![]() Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona, 5 x 60 min Ryan McParland ... Mickey Joe Hanlon (5 episodes, 2016) Ciarán Hinds ... Older Francis (4 episodes, 2016) Michael Nevin ... Francis Coyne (4 episodes, 2016) Hattie Morahan ... Rose Coyne (4 episodes, 2016) Des McAleer ... Ned Hanlon (4 episodes, 2016) Isaac Heslip ... Seamie Brady (4 episodes, 2016) Owen McDonnell ... Michael Coyne (4 episodes, 2016) Eileen O'Higgins ... Emma Coyne (4 episodes, 2016) Mia Carlin ... Kate Coyne (4 episodes, 2016) Fiona O'Shaughnessy ... Sally Quinn (4 episodes, 2016) Seamus O'Hara ... Davey Hanlon (4 episodes, 2016) Radnja serije je smještena u 1943 g. za vrijeme Drugog svjetskog rata i pratimo borbu obitelji Coyne i njihovih susjeda kako održati normalan život nakon što zrakoplovne snage Amerike slete sa 40000 službenika u njihovu ruralnu sredinu u Sjevernoj Irskoj. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |