| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Meet Me in Venice (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Meet Me in Venice (2015)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2016 u 00:07 |
|
Meet Me in Venice (2015) ![]() Režija: Eddy Terstall Scenarij: Eddy Terstall Žanr: Drama, Obiteljski, Muzički, Romansa Jezik: Engleski Država: Italija, Nizozemska, Turska, Bugarska, Hrvatska, Srbija, Slovačka Trajanje: 93 min Roberta Petzoldt ... Liza Meral Polat ... Ayse Lidija Stevanovic ... Martina Goran Radakovic ... Truckdriver Riquel Gilliard ... Mike Jerelino Augustuszoon ... Dylan Marta Sebestyen ... singer in Novi Sad Anton Antonov ... gadulka maker in Sofia Nikolay Hristov ... gadulka player in Sofia Nizozemka Liza otputuje u Veneciju da upozna svog oce Italijana, Maura, koji je nije vidio od njene treće godine od kada je razveden od njene majke. Dok je Liza odrastala, Mauro je putovao svijetom kao muzičar, i kada Liza stigne u Veneciju, Mauro je povede na muzičko putovanje rutom Orijent Ekspresa, od Venecije, preko Ljubljane, preko Zagreba, planina u Srbiji, pa sve do Bugarske i Turske. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |