| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Razvedchitsy Aka Spies (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Razvedchitsy Aka Spies (2013)Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2016 u 18:09 |
|
Razvedchitsy aka Spies (2013)
Ruski naslov: Разведчицы Mini serija - 12 epizoda ![]() IMDB КиноПоиск Ratni, drama Ovo je dramatičnа priča u kojoj se prepliću sudbinа dve devojke obaveštajke tokom Drugog svetskog rata. Arina Prozorovska, idealista i ubeđena komsomolka odrasla je u porodici intelektualaca. Zoja Veličko, seoska devojka, kćerka je razvlašćenog kulaka. Igrom sudbine upala je u kriminalnu sredinu, odakle potiče njen cinizam. Neposredno pre rata obe devojke se obučavaju za obaveštajce u školi koju vodi iskusni obaveštajni oficir, major Vorotinikov. Okolnosti pod kojim devojke počinju obuku su veoma tragične. Arini nad glavom visi optužba za izdaju i služenje u obaveštajnoj službi je jedini način da se iskupi. Zoja je optužena za ubisvo Arinine majke, koje se desilo neposredno pre njihovog dolaska u školu. Iako Zoja nije počinila ubistvo, već je pokušala da ga spreči, za to nema nikakvih dokaza, pa zbog toga mora da radi za državu, jer joj je to jedina šansa da izbegne kaznu. Režija: Feliks Gerčikov Scenario: Aleksej Onišenko U glavnim ulogama: Svetlana Ivanova, Svetlana Justinova, Vladimir Vdovičenkov, Irina Apeksimova, Jevgenij Pronin, Anatolij Rudenko, Nikolaj Dobrinjin, jelizaveta Lotova, Ljanka Griju, Aleksandra Marejeva Prevod: kumek TITLOVI Ažurirao kumek - 29.Studeni/Nov.2016 u 23:26 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2016 u 00:20 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |