| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La crime Aka Cover Up (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La crime Aka Cover Up (1983)Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2016 u 20:45 |
|
La crime Aka Cover Up (1983) ![]() Režija: Philippe Labro Scenarij: Philippe Labro, Jacques Labib Žanr: Krimi, Romansa, Triler Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 103 min Claude Brasseur ... Commissaire Martin Griffon Jean-Claude Brialy ... Le contrôleur Jean-François Rambert Gabrielle Lazure ... Sybille Berger Jean-Louis Trintignant ... Christian Lacassagne Dayle Haddon ... Suzy Thomson, alias D'Annunzio Robert Hirsch ... Avram Kazavian Jacques Dacqmine ... Me Antoine d'Alins Daniel Jégou ... Philippe d'Alins Dok istražuje ubistvo policijski načelnik Martin Griffon otkrije da je zločin povezan sa korupcijom u najvišim krugovima državne vlasti. Ne zna kome smije vjerovati i ko je njegov najveći neprijatelj. Bez pomoći svoje partnerice i predane novinarke neće imati nikakve šanse. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |