Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monthy Python?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Monthy Python?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Monthy Python?
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 23:06

Koliko zapravo ima snimljenih delova ovog filma...znaci ne mislim epizode nego dugometraznih....? Da li neko moze da mi da spisak svih naslova koji postoje...

Hvala unapred.

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 23:45
MISLIM DA IH IMA 3 ILI 4 ALI NISAM SIGURAN.JA IH IMAM SVE.PROVJERITI ĆU U POPISU PA ONDA JAVITI 
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2004 u 00:00
'Ajde molim te proveri, bio bih ti zahvalan, da li mi mozes copy-paste ovde na forum da pogledam nazive? Hvala unapred.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2004 u 00:02
Ajde pogledaj ako mozes molim te, interesuje me jer sam negde video nekoliko filmova, a nisam siguran da li su to svi...pa ako mozes copy-paste ovde na post...Hvala unapred.
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2004 u 02:18

Life of Brian

And now for something completely diferent

Quest for holly grail

Meaning of life

Live at the Hollywood Bowl

od onoga što ja imam

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2004 u 15:07
Ok, hvala svim dobrim ljudima na pomoci, da li neko zna neki sajt na kome se mogu saznati informacije o filmovima (poput ove)?
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2004 u 15:39
IMDB,UPCOMINGMOVIES SU NAJBOLJE.IMA HRPE OSTALIH ALI TE DVIJE SU JAKO DOBRE
Na vrh
czeljko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj czeljko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2004 u 18:49
Ima li netko možda sve epizode Monty Python's Flying Circus? Čini mi se da ih ima oko 45 komada. Rado bih se mijenjao za njih iako sam siguran da hrvatski titl za njih ne postoji
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2004 u 12:47
Mogu ti ja nabaviti 19 epizoda (1. - 19. ) na 6 cd-a...ako ti treba.
Na vrh
Crazy Ivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crazy Ivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 20:50
Mislim da mogu nabaviti 6 il 7 epizoda
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 13:56

Originalno postovano od strane Crazy Ivan Crazy Ivan piše:

Mislim da mogu nabaviti 6 il 7 epizoda

Da li imas mozda nazive tih epizoda?

Na vrh
mezzzo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mezzzo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2005 u 00:18
imam ti svih 45
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.