| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wicked Stepmother (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wicked Stepmother (1989)Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2016 u 23:18 |
|
Wicked Stepmother (1989) ![]() Režija: Larry Cohen Scenarij: Larry Cohen Žanr: Komedija, Fantazija Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 90 min Bette Davis ... Miranda Pierpoint Barbara Carrera ... Priscilla Colleen Camp ... Jenny Fisher Lionel Stander ... Sam David Rasche ... Steve Fisher Shawn Donahue ... Mike Tom Bosley ... Lt. MacIntosh Richard Moll ... Nathan Pringle Evelyn Keyes ... Witch Instructor 'Wicked Stepmother' je zadnji film Bette Davis u kojem glumi Mirandu, vješticu koja se u svojim kasnim godinama uda za Sama dok je njegova kćer Jenny sa mužem Steveom na odmoru. Kada se Jenny i Steve vrate sa odmora šokirani su promjenama koje je maćeha uvela u gospodinjstvo. Nakon dolaska Mirandine kćerke Priscille, Jenny shvati da su Miranda i Priscilla vještice te se odluči zaustaviti ih prije nego unište njezinu obitelj. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |