| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mohenjo Daro (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mohenjo Daro (2016)Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2016 u 20:34 |
|
Mohenjo Daro (2016) ![]() Žanr: Akcija, Avantura, Drama Trajanje: 155 min Država: Indija Jezik: Hindi Režija: Ashutosh Gowariker Scenario: Ashutosh Gowariker, Preeti Mamgain Uloge: Hrithik Roshan ... Sarman Pooja Hegde ... Chaani Kabir Bedi ... Maham Arunoday Singh ... Moonja Suhasini Mulay ... Laashi Nitish Bharadwaj ... Durjan Priča je smeštena u 2016. godinu pre nove ere, na vrhuncu civilizacije Doline Inda. Farmer Roshan putuje u grad Mohenjo Daro i tamo se zaljubljuje u ženu visokog društvenog statusa, zbog čega mora da izazove gradsku elitu i bori se kako bi spasio njihovu civilizaciju. |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2016 u 01:59 |
|
Ocena 10. Prince of Persia.
Još jedan odličan film sa radnjom smeštenom u praistoriji (da Bahubali ne bude usamljen). Na moje iznenađenje, CGI je na najboljem mogućem nivou. Borba sa džinovskim ljudožderima je bila fenomenalna, kao da sam gledao neki sjajan, pravi meč. Jedino pevanju i plesu nije bilo mesto u filmu jer je sve ostalo previše ozbiljno. Sreća pa može da se premota jer nije povezano sa radnjom. Sad sam saznao istoriju reke Gange. Film ne bi bio toliko kvalitetan da glavni glumac nije Hritik Rošan.Ažurirao NikolaJe - 26.Listopad/Oct.2016 u 10:35 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |