| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deo pa-i-beu Aka The Five (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Deo pa-i-beu Aka The Five (2013)Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2016 u 23:18 |
|
The Five (2013) Deo pa-i-beu (originalni naslov) ![]() Žanr: Akcija, Drama, Misterija Trajanje: 123 min Država: Južna Koreja Jezik: Korejski Režija: Yeon-Sik Jung Scenario: Hak-rak Choi, In-gi Jeong, Jeong-ha | Uloge: Hak-rak Choi ... Jeong-do In-gi Jeong ... Cheol-min Jeong-ha ... Jeong-ha Han-Cheol Jo ... Seong-il Hyeon-soo Kim ... Ga-yeong Eun-A je izgubila porodicu od ruku serijskog ubice. Ona je sada mentalno i fizički uništena, ali odlučna da mu se osveti. U zamenu za svoje organe, angažuje za pomoć četiri osobe sa margine društva kojima su očajnički potrebni organi za transplataciju i plan započinje... Prevod uradio Filaret |
|
![]() |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2017 u 17:44 |
|
Primer iz udžbenika kako treba snimati trilere. Korejanci, majstori trilera koji se bave potragama za serijskim ubicama (uostalom isto važi i za njihove krimi-trilere, istorijske spektakle i ratne filmove iz bliske prošlosti...). Sve je skockano kako treba, slojeviti likovi, žrtva sa oreolom mučeništva, poremećeni serijski ubica od kojeg se ledi krv u žilama, osveta, žrtva koja mora da se podnese za ostvarenje pravde...
Sve u svemu, topla preporuka ljubiteljima ovog žanra i ove kinematografije. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2022 u 19:07 |
|
Juce mi je bas neko rekao da je gledao dati film. Meni se isto svideo, Rekao bih da je akcioni triler koji za osnovu ima dramu. Slazem se sa bgv oko zrtve i serijskog ubice ( mada ovakav tip serijskih ubica i sta rade je već viđeno, ali nije mi smetalo). Meni se vise svideo Beul-la-in-deu (2011), stvar ukusa, pa sam datoj osobi preporucio i prethodno navedeni nakon ovog. Mislim da necete pogresiti sa ova dva pomenuta filma.
Ažurirao AlexDeLarge - 31.Svibanj/May.2022 u 19:14 |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2022 u 13:55 |
|
Slažem se, i ja bih iste preporučio što se korejskih trilera tiče. Što se tiče kvaliteta, u pitanju su zaista nijanse i rangiranje zavisi pre svega od ličnog ukusa. Po meni ne treba preskočiti ni jedan, ni drugi.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 02:07 |
|
Je, dobar triler, u najvećoj meri nepredvidiv i svakako zanimljiv, falilo bi mu toga da bi meni bio pri kakvom vrhu, još koji sloj ubice, manje kojeg krupnog kadra sa mjuzom koja naglašava ono što lik već govori, tj manje teatranolsti u svega par delova, no to se često mora kupiti sa korejskim filmom ionako. Ono što je bitnije je to da je interesantan, ponegde uzbudljiv, sa finim likovima, svojom poentom, što je sve ređe videti na jednom mestu. Ponajmanje je lako tamo održavati ovoliko svežim pristup temi osvete koja je, znamo to, voljena.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 08:21 |
|
Ljudi gledao bih i ja ovaj film ali nekako ne mogu prevod ovde da nadjem. Jel ima prevedeno moze i engleski
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 08:21 |
|
Joj glupan, covek stavio,izvinjavam se
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |