| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Already Tomorrow in Hong Kong (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Already Tomorrow in Hong Kong (2015)Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2016 u 00:29 |
|
Already Tomorrow in Hong Kong (2015) ![]() Režija: Emily Ting Scenarij: Emily Ting Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD, Hong Kong Trajanje: 78 min Jamie Chung ... Ruby Bryan Greenberg ... Josh Richard Ng ... Fortune Teller Sarah Lian ... Monica Ines Laimins ... Tourist Woman Joshua Wong ... Band Member Ruby, Amerikanka kineskog porekla koja radi kao dizajnerka igračaka u Los Angelesu, poslovno otputuje u Hong Kong gdje upozna američkog iseljenika Josha koji joj raskazuje grad. Usprkos privlačnosti koja se pojavi među njima, susret se prekine zbog neočekivanog otkrića. Godinu dana kasnije oboje žive u Hong Kongu i susretnu se na trajektu, privlačnost koju su tada osjećali više ne mogu sakriti. Nakon što shvate da su oboje u vezi, hoće li iko od njih imati hrabrosti i učiniti prvi korak? |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |