| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Citizen Ruth (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Citizen Ruth (1996)Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2016 u 00:10 |
|
Citizen Ruth (1996) ![]() Režija: Alexander Payne Scenarij: Alexander Payne, Jim Taylor Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 106 min Laura Dern ... Ruth Stoops Tippi Hedren ... Jessica Weiss Burt Reynolds ... Blaine Gibbons Swoosie Kurtz ... Diane Siegler Kurtwood Smith ... Norm Stoney Mary Kay Place ... Gail Stoney Kelly Preston ... Rachel Nezaposlena Ruth Stoops ovisna je od udisanja kućanskih sredstava za čišćenje i opet je trudna, po peti put. Kada je uhapse zbog zloupotrebe supstanci, sudac joj ponudi smanjenje kazne ako napravi abortus. Ruth pristane, ali kada sretne grupu aktivista koji se bore protiv abortusa uzmu je pod svoju zaštitu. Kada Ruth sazna da ta grupa aktivista ima tajni plan da je iskoriste za svoje namjere, sakrije kod grupe aktivista koji se bore za pravo izbora na abortus. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |