| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Looking Glass (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Looking Glass (2015)Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2016 u 18:42 |
|
The Looking Glass (2015) ![]() Režija: John D. Hancock Scenarij: Dorothy Tristan Žanr: Drama, Muzički Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 110 min Dorothy Tristan ... Karen Grace Tarnow ... Julie Elizabeth Stenholt ... Mallory Trish Basinger ... ER Nurse - Gracie Jeff Puckett ... Terry Griffin Carlson ... Anthony Faith Marie ... Sybil Anthony Panzica ... Arthur Trinaestogodišnja Julie nakon smrti majke preseli se u La Port u Indijani gdje će živjeti sa bakom Karen koja je nekadašnja pjevačka zvijezda. Karen krije da pati Alchajmerove bolesti i očajnički se želi zbližiti sa unukom i ispričati joj svoj život prije nego što bude prekasno. Svaka tvrdoglava na svoj način ne snalaze se, sve dok Karen ne otkrije poveznicu, Julijen jak raspjevani glas koji sliči njenom nekadašnjem. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |