| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Being Charlie (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Being Charlie (2015)Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2016 u 01:44 |
|
Being Charlie (2015) ![]() Režija: Rob Reiner Scenarij: Nick Reiner, Matt Elisofon Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 97 min Nick Robinson ... Charlie Common ... Travis Cary Elwes ... David Devon Bostick ... Adam Morgan Saylor ... Eva Susan Misner ... Liseanne Ricardo Chavira ... Drake Jared Shipley ... Jared Austin R. Grant ... Corey Richard Sharrah ... Staffer Chris Problematičan 18-godišnji Charlie pobjegne sa klinike za liječenje mladih od ovisnosti od droge. Njegovi roditelji interverniraju i prisile ga da ide na rehabilitaciju za odrasle, gdje upozna lijepu ali problematičnu djevojku Evu, te se je sada primoran boriti sa drogom, neuhvatljivom ljubavi i svojim roditeljima. Prevod je uradio: MidnightCaller |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |