| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sultan (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sultan (2016)Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2016 u 02:21 |
|
Sultan (2016) Žanr: Akcija / Drama / Romansa Režija: Ali Abbas Zafar Scenario: Ali Abbas Zafar Zemlja: Indija Jezik: Hindu Trajanje: 170 min.
Uloge: Salman Khan ... Sultan Ali Khan
Priča o fiktivnom lokalnom rvaču, njegovim uspesima i padovima u životu, ljubavi i karijeri. Njegov trnoviti put do slave je pun prepreka koje mogu da mu unište život. Od uspešnog olimpijca i borca mešovitih borilačkih veština do autsajdera koji pokušava da se uzdigne iz pepela.
|
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2016 u 02:04 |
|
Lep film. Ocena 8. Nije isključivo usredsređen na sport, ima porodične drame, komedije, tragedije itd.
Volim da vidim opasne i neosvojive devojke kao što je glavna glumica bila na početku. Omiljeni deo: "Bako, našao sam ti snajku. Na sred ulice me devojka umlatila kacigom." ![]() Ples je toliko smešan da mi se nije dalo da premotavam. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |