| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Grey Gardens (1975) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Grey Gardens (1975)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2016 u 02:53 |
|
Grey Gardens (1975) ![]() Režija: Ellen Hovde, Albert Maysles Žanr: Dokumentarni, Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 94 min Edith 'Little Edie' Bouvier Beale ... Herself Edith Bouvier Beale ... Herself Brooks Hyers ... Himself - Gardener Norman Vincent Peale ... Himself (voice) Film oslikava svijet kojeg više nema i jedna je od najvažnijih studija ljudskog ponašanja ikad snjimljena, to je gorka priča o ljubavi i zapis o moćnom i složenom odnosu između majke i kćeri. U ovom dokumentarnom filmu pratimo istinitu priču o nekad bogatoj gospođe Edith Bouvier Beale i njezine kćeri Edie, tete i rođakinje Jacqueline Kennedy Onassis, koje su u 30. in 40. godinama prošlog stoljeća bile bogate, zanimljive, nadarene, ekscentrične i najpoželjnije ljepotice New Yorku. Sada žive u vlastitom svijetu u predgrađu New Yorka u Istočnom Hamptonu, u nekad prekrasnoj, a sada oronuloj vili sa 28 soba, velikom baštom i pogledom na ocean, puna prljavštine i zaboravljenih uspomena. Kada im lokalne vlasti zaprijete iseljenjem zbog najezde buha i rakuna, vijest o propalim bogatašicama postane glavna tema nacionalnih novina. Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2016 u 10:44 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2016 u 21:51 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |