Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - War Dogs (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

War Dogs (2016)

War Dogs

War Dogs (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, kriminalistički, komedija, ratni

Trajanje:

114 min

Režija:

Todd Phillips

Scenarij:

Stephen Chin
, Guy Lawson
, Todd Phillips
, Jason Smilovic

Glavne uloge:

Kevin Pollak
  >  Ralph Slutzky
Eddie Jemison
  >  Hilldale Home Manager
Jonah Hill
  >  Efraim Diveroli
Gregg Weiner
  >  Massage Client
Ana de Armas
  >  Iz
Miles Teller
  >  David Packouz
Steve Lantz
  >  Security Guard
Dan Bilzerian
  >  Dan Bilzerian
Daniel Berson
  >  Rabbi
Julian Sergi
  >  Rosen
Edson Jean
  >  Drug Dealer
Gabriela Alvarez
  >  Club Girl
David Packouz
  >  Singer at Hilldale Home
Damion Johnson
  >  Drug Dealer
Bethuel Fletcher
  >  Drug Dealer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vvesko View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vvesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: War Dogs (2016)
    Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2016 u 14:36

War Dogs AKA Psi Rata(2016)

Režija: Todd Phillips
Scenarij: Stephen Chin, Todd Phillips
Žanr: Ratna Komedija
Jezik: Engleski
Država: SAD
Premijera: Septembar 2016

Uloge:
Miles Teller, Jonah Hill, Bradley Cooper, Ana de Armas, Barry Livingston, JB Blanc, Phillip A. Hall III ... 

Film je baziran na članku Guya Lawsona, novinara Rolling Stonea. Istinita priča o dvojici dvadeset-i-nešto-godišnjaka Davidu Packouzu (Miles Teller) i Efraimu Diveroliu (Jonah Hill) koji su dobili 300 milionski ugovor sa Pentagonom o snabdjevanju oružja saveznicima u Afganistanu. U filmu ih pratimo na putu apsurda i političkog svijeta interancionalnog trgovanja oružjem na kojem će završiti optuženi za prevaru. Bradley Cooper, stalni rediteljev saradnik, je producent filma.
izvor:cineplexx

Ažurirao Vvesko - 20.Srpanj/Jul.2016 u 14:38
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2016 u 21:35

Prevod je najavio x200sx Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 00:43

War Dogs (2016) je potpisao T.Filips koji se specijalizovao za komedije. Gledao sam samo jedan od njegova tri Mamurluka i ukapirao da nije to za mene. Da jeste nastavio bih dalje. Što se ovog filma tiče bio sam skeptičan ali na kraju ispade od ovog sasvim solidna komedija, kad malo bolje razmislim, ovo je više dobra satira sistema koji liberali obožavaju. Nije važno što svaki metak može da znači jedan život, važna je samo zarada. Upravo takav je vlasnik firme koja na tržištu oružja skuplja mrvice. Udružuje se sa manje uspešnim drugom iz detinjstva koji na kraju ispade devojka za sve. Mlađi ortak ipak nije dobro poznavao svog prijatelja i ortaka superliberala što je na kraju završilo svađom koja im nije trebala.

Ovo je još jedan od filmova o američkom snu i buđenju kakav je bio Big Short na primer. Mućke na berzi su dostojno zamenile mućke vezane za trgovinu oružjem.

Od mene preporuka.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2018 u 09:08
Odličan film.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2018 u 13:05
Odličan film, jedan od boljih filmova u 2016 godini. Preporuka
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2018 u 11:11

Dobar je i gore naveden film sa Kejdžom koji takođe ima za temu trgovinu oružjem. Kejdž je iskoristio sovjetsku tranziciju i porodične veze za svoju rabotu. Film je poučan i zabavan pa ko voli neka izvoli. Milsim da se neće pokajati.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2018 u 19:15
Lord of War obećava.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2021 u 19:55
I meni je dobar film, Preporuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.