Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hitno Trebam-----HITNO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hitno Trebam-----HITNO

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hitno Trebam-----HITNO
    Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 22:23

Hitno trebam titlove za bilo koji film (normalno Hrvatske!!)

1.Crni Humor

2.Samo Sanjaj

3.Sjedim I Èekam

Kapetan Kuka
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 22:34
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2004 u 22:42
morao sam !!
Kapetan Kuka
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2004 u 16:18
A JEL TI TI FILMOVI IMAJU IME NA ENGLESKOM JER I SAM ZNAŠ KAKO NAŠI PREVODE IME FILMA
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 01:33

Jesi li se upeco ili mi pomažeš!!

Kako se vidi iz priloženog jako sam očajan kao i mnogi u ovakvim temama velićine jedan post!!

Kapetan Kuka
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 13:21
PA DAJ PRIJATELJU STAVI ENG NASLOV FILMOVA PA DA SKUPA TRAŽIMO JER SAM KOD PRIJATELJA A ON JE NA NETU 24-00h
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:25

hondaf6@net.hr
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2004 u 21:39
x 180 000!

Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 01:07
No bu li kuka stavio imena filmova na engleski ili bu se jos cekalo????
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 01:43

Ti filmovi ne postoje! To je sarkazam na temu,...

Pozdrav!

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 01:53
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 22:33

Ljudi, nemojte se zajeb*vati...cak i poneko ko ovde hoce stvarno dodje da pomogne...oteran je sarkazmom

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 00:01

Ova tema je začeta 20 dana prije njezina ponovna pokretanja, razumijem kukin sarkazam u tom trenutku jer sam bio na forumu i znam na temelju čega je pokrenuta (milijun tema na istu temu i ne poduzimanje ničeg nego otvaranje novog threada,....).

Ja se ispricavam svima koji su nasjeli jer sam dozvolio egzistenciju ove teme!

Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 00:04
Hvala,Hvala na isprikama!!!!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 01:31

Trebao bi ja još neke prevode !!!!!!!! normalno HITNO !!

Budite mi pozdrravljeni!!

Svaka čast onima koji su htjeli pomoći!! Ja iskreno na takve teme uopče ne reagiram jer od 30 !?! tema hitno trebam neki titl uvjeren sam da za samo par postoji titl naravno na stranicama kao ova ...

bla bla bla ...tralala... bla bla ....sve mi to već znamo a ko nezna nek se potrudi!!

Kapetan Kuka
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 18:01
Ma ĐO što daš da te tako sanjkaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(a snjega niotkuda)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.