| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Škotska premier liga |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Škotska premier ligaObjavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2016 u 16:44 |
|
|
Nakon 4 godine Rangersi se vratili u Premiership
![]() ![]() . Pun Ibrox, veličanstvena atmosfera i neće biti lako.G.Rangers 1: 1 Hamilton Rangersi krenuli slabašno protiv skromnoga Hamiltona, moj je dojam da baš i nisu konkurentni za borbu za prva dva mjesta. Barton i Kranjčar nisu dovoljna pojačanja za prvu ligu. No biće sve bolje, no šteta publike i svečanog trenutka, protivnik po mjeri.. Niko Kranjčar Ok, zamjenjen zbog nedostatka kondicije, no mali koji je ušao Forrester je u 30 minuta napravio više no Niko u 60. Ažurirao robin12345 - 06.Kolovoz/Aug.2016 u 16:53 |
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2016 u 18:17 |
|
|
Vratili se Rangersi i odmah mi iz
ebali listić. ![]() |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2016 u 18:40 |
|
|
I meni.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2018 u 21:42 |
|
|
Završilo je još jedno potpuno nepotrebno škotsko prvenstvo. Prvak je, gle čuda, opet Celtic koji je u međuvremenu (od izbacivanja Rangersa u 4. ligu) postao potpuno nebitan klub u europskim razmjerima. Kad se samo sjetim da su se godinu ili dvije prije kraha Rangersa vodlle rasprave oko toga treba li Celticu i Rangersima dati mogućnost da igraju u engleskoj Premier ligi poput klubova iz Walesa (Swansea, Cardiff...). Danas mi se to čini kao loš SF film.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2018 u 22:26 |
|
|
Bi li ikog začudilo da ja i u Škotskoj - kao i svugdje - ne navijam baš za ove raskokodakane klubove?
Ne bi, naravno. Moj jadni Dundee United čami čekajući u Čempionšipu.
|
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1621 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2018 u 00:15 |
|
|
haha Dundee United, odavno nisam čuo da neko na ovim prostorima navija za taj tim . Ako se dobro sećam Dundee United je zadnji put bio opasna ekipa 80t-ih godina prošlog veka a posle toga su bili solidni i večito na sredini premier lige. Tvoj Dundee United je sada već 2 sezonu u Šapionšipu i nemaju sreću jer ispadaju u plejofu, ali vratiio se moj Rangers iz 4 lige u premijer ligu pa sigurno je da će im se i Dundee United uskoro pridružiti. Mislim da će uskoro da se završi i vladavina Celtica,jer polako posustaju i u naredne 2-3 sezone bi trebalo da napokon izgube titulu.
|
||
![]() |
||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2019 u 21:01 |
|
Sto je camio,camio je. Sad se seli i nizi rang pa ce dole da cami 😁 |
||
![]()
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2019 u 21:18 |
|
O čemu ti pričaš, crni Buzi?! Pa večeras je prva tekma polufinala play-offa za ulazak u Premiership.
|
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
MetalikeOperiteKose
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2654 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2019 u 21:29 |
|
|
Izgleda da je pomešao sa onim drugim Dandijem, oni su ispali u niži rang. Lepo je videti da se Ros Kaunti seli u prvu ligu. Njih sam zgotivio igrajući FM...Uvek su mi pružali šansu kao nezaposlenom treneru bez iskustva
|
||
![]() |
||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2019 u 21:08 |
|
|
Vidio sam da je Dunde zadnji ,mozda nije taj tvoj
|
||
![]()
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |