| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Equals (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Equals (2015)Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2016 u 14:51 |
![]() Režija: Drake Doremus Scenarij: Nathan Parker, Drake Doremus Žanr: Romantična SF Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 101 minuta Uloge: Nicholas Hoult, Vernetta Lopez, Scott Lawrence, Kate Lyn Sheil, Kristen Stewart, Rebecca Hazlewood ... Radnja filma se vrti oko kolega Nije i Silasa, koji žive u futurističkom utopijskom društvo nazvanom ‘Kolektiv’ u kojem nema kriminala i nasilja. Oni su izbrisani genetskim inženjeringom, koje je izbrisalo i sve ljudske osjećaje, dok je ljubav zakonom zabranjena. Ipak, likovi Stewart i Houlta osjećaju zabranjenu privlačnost koja se pretvara u pravu strastvenu romansu, što izaziva veliku sumnju kod njihovih šefova. Moraju birati hoće li se vratiti natrag u sigurnost ‘Kolektiva’ ili riskirati sve i pokušati pobjeći. izvor:cineplexx Ažurirao Vvesko - 20.Srpanj/Jul.2016 u 14:55 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2016 u 23:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2016 u 19:43 |
|
Ažurirao angels - 28.Kolovoz/Aug.2016 u 10:52 |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2016 u 17:18 |
|
Možda nije remek-delo, ali je bio iznenađujuće dobar.
Meni je baš prijao, kadrovi i pozadinska muzika su vrh. Čak i dvoje glavnih glumaca nisu bili loši i imaju lepu hemiju. Ono što najviše krasi ovaj film je ta neka nabijenost emocija, doza depesije i anksioznosti, a onda kasnije eskalacija emocija. Moje mišljenje je da je vredan gledanja. ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |