| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tangerine (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tangerine (2015)Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2016 u 14:01 |
![]() Režija: Sean Baker Scenarij: Sean Baker, Chris Bergoch Žanr: Komična Drama Jezik: Engleski, Armejski Država: SAD Trajanje: 88 minuta Uloge: Kitana Kiki Rodriguez, Mya Taylor, Karren Karagulian, Mickey O'Hagan, James Ransone... „Mandarina“ prati povratak Sin-Dee, transrodne prostitutke, na ulice Los Angelesa. Nakon puštanja iz zatvora ona se vraća na poznata mjesta. Ono što saznaje isprva ju šokira, a zatim i tjera na potragu kroz grad kako bi se suočila sa svojim zaručnikom koji joj je istodobno i svodnik. „Mandarina“ je zanimljiv film koji dokumentira transrodnu scenu Los Angelesa, a zanimljivo je primijetiti kako to što je snimljen mobitelom ne umanjuje kvalitetu scena i prikaza likova. Najbolja prijateljica protagonistice, Alexandra, postaje jedan od katalizatora radnje. Božićno je vrijeme, svi hoće ostvariti snove kako bi udovoljili makar nekoj od maštarija koje nose u sebi. Od tog trenutka u filmu pratimo dvije radnje. Sin-Dee u potrazi za zaručnikom Chesterom i Alexandru u nastojanju da zapjeva u jednom lokalnom klubu i tako makar na trenutak zaboravi surovu stvarnost koja ju okružuje. Te će se dvije radnje u određenom trenutku sresti i dovesti film do konačnog raspleta. izvor:movielandgroup Preveo/la: najavio:Gaca62 |
|
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2016 u 18:42 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2016 u 00:18 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |