Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SRAMOTA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SRAMOTA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Lazar123 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lazar123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SRAMOTA
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2016 u 12:53
Pozdrav svima.
za 3 filma skinuo sam titlove u latinici, i u svakom od ta 3 postoji greska u prevodu kod slova ž,š,đ,č,ć.. smatram da je ovo veliki propust i velika sramota za ovako dobar sajt, ranije sam skidao intenzivnije i nije bilo nikakvih problema,
sve najbolje i ispravite greske.
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2016 u 13:21
Nije sajt ništa kriv , nego podešavanja u tvoj plejer u kome
puštaš filmove. Namesti font na East European ili Central European
i biće sve u redu.
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2016 u 13:28
Originalno postovano od strane Lazar123 Lazar123 piše:

Pozdrav svima.
za 3 filma skinuo sam titlove u latinici, i u svakom od ta 3 postoji greska u prevodu kod slova ž,š,đ,č,ć.. smatram da je ovo veliki propust i velika sramota za ovako dobar sajt, ranije sam skidao intenzivnije i nije bilo nikakvih problema,
sve najbolje i ispravite greske.
Pitam se... Kako te nije mrzelo da se registruješ, samo da bi odvalio ovakvu glupost i nestao.
Fascinantno Dead
live long and prosper
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2016 u 13:35
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Nije sajt ništa kriv , nego podešavanja u tvoj plejer u kome
puštaš filmove. Namesti font na East European ili Central European
i biće sve u redu.

I velika je sramota što to već nisi znao.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2016 u 15:09
sr_drugar
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2016 u 16:35
Ma meni je ovaj lik kralj. Ne znam ga, al' iskreno, KRALJ je.
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2016 u 19:56
Dobro, aide, razapnimo ga.
Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2016 u 11:33
Šta čekaš? Idi po uže.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2016 u 19:15
Ja imam primjedbu... a kad je nemam...
zašto vi admini lijepo ne obrišete odmah ovakve gluposti, nego ja taman se "napalm-iram" da vrijeđam sve i svakoga, (psst: najviše admine al im ovo ni u kojem slučaju nemojte reći), a kad ono tamo... greška u koracima pokretača topica. I kog sad vrijeđati, a dan već skoro gotov?
I jeste, neki dan skinem titlove na engleskom, ono ništa, prebacim ih na ćirilicu i... opet ništa! Nigdje ni ž, ni š, ni č, a o đ i ć neću ni govoriti. I prebacivao sam ja na sve fontove ali ovih nazivnih nije bilo, Što sad admini, gdje ste sad?
(Phu... Spas u zadnji čas, dobro se ovog sjetih, a već mi skoro propao dan)
Potpis: dajkonopčić

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2016 u 20:10
Neke od najboljih tema na ovom forumu nikad ne bi postale tako dobre da smo ih odmah brisali. LOL
Na vrh
Vvesko View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vvesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2016 u 20:18
Originalno postovano od strane new1 new1 piše:

Ja imam primjedbu... a kad je nemam...
zašto vi admini lijepo ne obrišete odmah ovakve gluposti, nego ja taman se "napalm-iram" da vrijeđam sve i svakoga, (psst: najviše admine al im ovo ni u kojem slučaju nemojte reći), a kad ono tamo... greška u koracima pokretača topica. I kog sad vrijeđati, a dan već skoro gotov?
I jeste, neki dan skinem titlove na engleskom, ono ništa, prebacim ih na ćirilicu i... opet ništa! Nigdje ni ž, ni š, ni č, a o đ i ć neću ni govoriti. I prebacivao sam ja na sve fontove ali ovih nazivnih nije bilo, Što sad admini, gdje ste sad?
(Phu... Spas u zadnji čas, dobro se ovog sjetih, a već mi skoro propao dan)

Pobjednik dana,hahahahh....ClapClapClap

Jel vidiš sada zašto ne treba brisati...wallbashwallbashwallbash ovo, pa kako bi ti popravio dan sebi i nama da nema dajkonopčić-a???

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2016 u 21:33
A tek kineski ili arapski titlovi? Ne prikazuje ni normalna slova, a kamoli oni sa kvačicama. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.