| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ghostbusters (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ghostbusters (2016)Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2016 u 15:57 |
![]() Režija: Paul Feig Scenarij: Katie Dippold, Paul Feig Žanr: Naučno-fantastična Komedija Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 116 minuta Premijera: Septembar 2016 Uloge: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon, Chris Hemsworth ... Trideset godina nakon što je originalni film osvojio svet, istjerivači duhova vraćaju se na velika platna u malo drugačijoj glumačkoj postavi za nove generacije gledaoca. Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon i Leslie Jones četiri su naučnice koje prve shvate što se događa: duhovi počnu opsedati New York. Kako bi ih pokušale zaustaviti, one kreiraju posebna oružja i oformljuju jedinicu naziva „Istjerivači duhova“ u kojoj im se pridružuje i njihov advokat kojeg tumači Chris Hemsworth. Iz najnovije kino najave jasno je da će upravo Hemsworth biti izvor obilja humora, ali u stopu će ga pratiti i komičarske zvezde McCarthy i Wiig koje su se u ovom žanru već dokazale nastupavši u humorističnom remek-djelu „Djeveruše“ za kojeg je Melissa McCarthy nominovana za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najbolje sporedne glumice. izvor:cineplexx Ažurirao Vvesko - 20.Srpanj/Jul.2016 u 17:30 |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2016 u 01:26 |
|
Prevod najavio AsR
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2016 u 23:53 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1621 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2018 u 10:51 |
|
Jedva dobro. Može da se pogleda, ali je lošiji od starih delova. Ocena od mene 4,6/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |