| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
What Happened, Miss Simone? (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: What Happened, Miss Simone? (2015)Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2016 u 18:10 |
|
What Happened, Miss Simone? (2015) ![]() Režija: Liz Garbus Žanr: Dokumentarni, Biografski, Muzički Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 100 min Nina Simone ... Herself Malcolm X ... Himself James Baldwin ... Himself Martin Luther King ... Himself Stokely Carmichael ... Himself Walter Cronkite ... Himself Dick Gregory ... Himself Hugh M. Hefner ... Himself Elisabeth Henry-Macari... Miss Mazzie Lisa Simone Kelly ... Herself Dokumentarni film u režiji Liz Garbus nastajao je deset godina, sadrži arhivske i nikad objavljene snimke, a kad je napokon ugledao svjetlo dana, izazvao je burne reakcije. U filmu o Nini govore njeni prijatelji, suradnici i članovi obitelji, njena kćer Lisa Simone Kelly, koja je ujedino i izvršna producentica filma. 'Film donosi sve ono što je trebalo biti rečeno i prikazano o životu moje majke, na način na koji je i ona sama željela i onako kako je htjela da ju pamtimo. Drago mi je da svijet konačno može vidjeti pravu istinu', rekla je Lisa Simone u intervjuu za The Huffington Post. NAGRADE: 2016 - Academy Awards, USA Liz Garbus, nominacija nagrade Oscar za najbolji dokumentarni film Prevod je uradila: dragandza |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |