| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vyssí princip Aka Higher Principle (1960) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vyssí princip Aka Higher Principle (1960)Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2016 u 00:21 |
|
Vyssí princip (1960) Aka Higher Principle ![]() Režija: Jirí Krejcík Scenarij: Jirí Krejcík, Jan Drda Žanr: Drama Jezik: Češki, Njemački Država: Čehoslovačka Trajanje: 104 min Frantisek Smolík... Professor Malek Jana Brejchová ... Jana Skálová Ivan Mistrík ... Vlastik Alexander Postler... Karel Jan Smid ... Frantik Petr Kostka ... Honza Bohus Záhorský ... Professor Radovan Lukavský ... Vondracek Gustav Hilmar ... Vandas Nakon atentata 1942 godine na zamjenika protektora Heydricha izvršen je atentat u Pragu. Njemačke vlasti protektorata Češke i Moravske proglasli su policijski čas. Vrijeme je matura, jedan od trojice najboljih prijatelja nacrtao je bradu i brkove na Heydrichovu sliku i uskoro ih počinje tražiti Gestapo. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |