Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi za Dvd philips 737
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi za Dvd philips 737

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gupo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gupo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi za Dvd philips 737
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2004 u 22:32

Imam Dvd philips 737. Mogu vam preporuciti ovaj dvd jer sto se tice gledanosti divx filmova jako je kvalitetan.

Jedina mana je u tome da ne uspije procitati slova hrvatskog rijecnika čžšć...

Cuo sam da postoji program koji omogucujue citanje tih slova. Da li netko od vas zna gdje ga mogu skinuti???

Unaprijed Vam se zahvaljujem

Pozdrav
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 09:39
Moj frend je točno takav platio 1480 kn!!!!!
I'll be back
Na vrh
Gupo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gupo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 10:43

Platio sam ga 199,00 E.

Alex, pitaj da li tvoj frend moze citati "nasa" slova(čžš)!

Ako da, znaci da je skinuo software. Jedino to mi fali da imam vrhunski dvd player- ajde decki/cure, pomozite mi!!!

Pozdrav
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 11:21
ne može i njemu isto to fali
I'll be back
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 13:17
neznam gdje je kupio,ali znam da u zg
I'll be back
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2004 u 20:19
e ovi programi me baš zanimaju ali kako program staviti na dvd?
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2004 u 20:35

ne mislim spržiti nego kako software instalirati na linijski dvd player

Na vrh
Gupo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gupo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2004 u 20:41

Jako jednostavno nitrogas!!!

Skines program, kopiras ga na cd i onda ubacis cd u dvd player!

Tako sam ja skinuo neki file .rom sa philipsova sita. Cim sam kupio dvd nisam mogao gledati sve filove. Nakon sta sam uploadirao taj file na moj dvd, mogu gledati sve zivo!!!

Ajde nitrogas, nadji file koji ocitava i titlove sa čžš, makar pitaj nekoga!

Ja mogu ti poslat preko meila onaj file sta sam skinuo!

Pozdrav
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 18:22

PA di bi ga zagurao nego preko dvd-a? al gdje se to pohranjuje?

Na vrh
zlatko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zlatko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2004 u 17:27
da li taj dvd čita divx kojem titl nije narezan nego je odvojen u mapi na cd-u
Na vrh
Gupo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gupo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2004 u 21:22

Moze! Bitno na na istom cd-u imas divx i file sa titlovima! Dvd cita .sub i .srt filove ali nazalost ne prepoznaje .txt filove!

AJDE, STA NITKO OD VAS ZNA GDJE MOGU SKIDATI SOFTWARE ZA DVD PLAYERE??!! PO MOGUCNOSTI DOMACE STRANICE!

Pozdrav
Na vrh
zlatko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zlatko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 10:34
ja imam dvd player amstrad koji podržava divx ali me zanima zašto ne može pročitati titl uz film i da li netko zna u kojem obliku bi trebao biti titl da ga pročita?
Na vrh
pajo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pajo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2004 u 13:21
Originalno postovano od strane zlatko zlatko piše:

ja imam dvd player amstrad koji podržava divx ali me zanima zašto ne može pročitati titl uz film i da li netko zna u kojem obliku bi trebao biti titl da ga pročita?
real spider
Na vrh
pajo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pajo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2004 u 13:22

i ja isto pa javi mi mi pleaseeeeee

real spider
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2004 u 15:48
ja necu da se mjesam u takve stvari jel nemam takvav dvd player a kako bi bilo da odete na philipsovu sajt i da vidite jel se moze neki file sa easteurope ili tak nesto downloadat. puno pozdrava
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
waterpipe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waterpipe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2004 u 20:14
pogledajte ovo mozda vam bude od pomoci

http://www.titlovi.net/forum/forum_posts.asp?TID=3682&PN=1
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2004 u 20:23

Najbolje je otici na stranice proizvodjaca i potraziti software.

Kad imate Ati karticu drivere skidate s njihove stranice.Tako vam je i sa Dvd/Divx playerima.

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
waterpipe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waterpipe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2004 u 20:31
ok to si u pravu ali i pored skinutog softwera za dvp630 desava se isti problem bash zbog tog razloga koji sam napisao u drugoj temi
Slazem se sa tobom da treba skinuti najnoviji firmware za 737, ako je u opshte izashao, pa tek onda odraditi konverziju koda titlova
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,146 sekundi.