| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Five (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Five (2011)Objavljeno: 30.Svibanj/May.2016 u 22:50 |
|
Five (2011) ![]() Režija: Jennifer Aniston ... (segment Mia) Patty Jenkins ... (segment Pearl) Alicia Keys ... (segment Lili) Demi Moore ... (segment Charlotte) Penelope Spheeris ... (segment Cheyanne) Scenarij: Stephen Godchaux ...(segment Charlotte) Jill Gordon ... (segment Lili) Marta Kauffman ... (creator) Howard J. Morris ...(segment Cheyenne) Deirdre O'Connor ...(segment Pearl) Wendy West ...(segment Mia) Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 87 min Patricia Clarkson ... Mia Rosario Dawson ... Lili Lyndsy Fonseca ... Cheyanne Ginnifer Goodwin ... Charlotte Jeanne Tripplehorn ... Dr. Pearl Jarente Ava Acres ... Pearl at 7 Carla Gallo ... Laura Aisha Hinds ... Bernice Josh Holloway ... Bill Film je sastavljen iz pet kratkih filmova o utjecaju raka dojke na ljudske živote, u režiji poznatih filmskih glumica. 'Charlotte' je priča o ženi koja se pokušava oprostiti od svoje mlade kćeri. Priča o Miji ispričana je kroz niz 'flashbackova'. 'Cheyanne' je prekrasna striptizeta čiji je novi brak uzdrmala njezina bolest. Priča o'Lili' prati ambicioznu ženu koja se obraća sestri da joj pomogne otkriti majci svoju dijagnozu, a Pearl je onkologinja koja se iznenada nađe u ulozi pacijentice. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |