| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Istoria 52 Aka Tale 52 (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Istoria 52 Aka Tale 52 (2008)Objavljeno: 30.Svibanj/May.2016 u 00:17 |
|
Istoria 52 (2008) Aka Tale 52 ![]() Režija: Alexis Alexiou Scenarij: Alexis Alexiou, Efi Gavrilou Žanr: Misterij, Triler Jezik: Grčki Država: Grčka Trajanje: 97 min Yorgos Kakanakis ... Iasonas Serafita Grigoriadou ... Pinelopi Dafni Labroyanni ... Katerina Orfeas Zafeiropoulos ... Giorgos Giasemi Kilaidoni ... Danai Argiris Thanasoulas ... Stamatis Mentalno nestabilni Iasonas na kućnoj zabavi upozna Pinelopu, zaljube se, počnu se zabavljati te se uskoro useli kod njega. Iasonas dijeli sve sa njom, čak i svoje snove. Jednog jutra Iasonas opazi da je Pinelope nestala. Ne zna šta se je dogodilo, ne može se ničega sjetiti, ne zna da li su krive njegove kronične glavobolje ili tajna koju krije i koja ga odvlači od njegove stvarnosti. Prevod je uradio: crni60 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |