Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Exorcist (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Exorcist (2016)

The Exorcist

The Exorcist (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Egzorcist

Godina:

2016

Žanr:

drama, misterij, triler, horor

Trajanje:

45 min

Autor:

Jeremy Slater

Glavne uloge:

Alfonso Herrera
  >  Father Tomas Ortega
John Cho
  >  Andrew Kim
Ben Daniels
  >  Father Marcus Keane
Li Jun Li
  >  Rose Cooper
Alex Barima
  >  Shelby
Hunter Dillon
  >  Caleb
Brianna Hildebrand
  >  Verity
Kurt Egyiawan
  >  Father Bennett
Brianne Howey
  >  Kat Rance
Alan Ruck
  >  Henry Rance
Geena Davis
  >  Angela Rance
Alfonso Herrera
  >  Father Tomas Ortega
Hannah Kasulka
  >  Casey Rance
Ben Daniels
  >  Father Marcus Keane
Cyrus Arnold
  >  David 'Truck' Johnson III

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Exorcist (2016)
    Objavljeno: 26.Svibanj/May.2016 u 19:43

The Exorcist (2016)

Žanr:
horor, triler

Uloge: Alfonso Herrera, Ben Daniels, Alan Ruck, Brianne Howey, Hannah Kasulka, Geena Davis

Jezik: engleski

Radnja:
Serija The Exorcist je temeljena na istoimenom kultnom romanu Williama Blattyja iz 1971. godine. Roman je bio usredotočen na dva svećenika koji su izvodili egzorcizam na 12-ogodišnjoj djevojčici u čije je tijelo ušao vrag, mrzitelj ljudi i vjere i koji na taj način kani utjeloviti svoje zlo na Zemlji, a prema njemu je dvije godine kasnije napravljen i kultni film The Exorcist koji je režirao William Friedkin. Serija prati dvojicu vrlo različitih muškaraca kako se bore s neobičnim slučajem zastrašujućeg demonskog zaposjedanja. Pokušavajući razriješiti probleme pogođene obitelji suočit će se s licem istinskog zla.

Izvor: http://www.topcinemamovie.com

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2016 u 19:51
Ovo izgleda predobro! aaa
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2016 u 12:22
Ja sam bio u totalnom tripu da ima samo 5 epizoda. Negde sam tako pročitao. Kad vidim izašla i šesta i na kraju mi ništa nije bilo jasno i onda vidim da ima 10.

Serija mi je odlična. Neverovatno je kako su uboli glumce i kako ti isti glume :)

Ažurirao AcaNDr - 06.Studeni/Nov.2016 u 12:24
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2016 u 12:14
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Ja sam bio u totalnom tripu da ima samo 5 epizoda. Negde sam tako pročitao. Kad vidim izašla i šesta i na kraju mi ništa nije bilo jasno i onda vidim da ima 10.

Serija mi je odlična. Neverovatno je kako su uboli glumce i kako ti isti glume :)

Osobno sam bio malo skeptican prema seriji u pocetku, makar sam veliki ljubitelj istoimenog filma, no mislim da je serija zapravo tek sada pocela s pravom radnjom.

Sto se tice samog pocetka, bojao sam se da ne preraste u neku "meksicku sapunicu", ali na kraju je serija sve bolja i bolja.

Citat s Twittera:

"Nothing will prepare you for what happens next."

ClapClapClap
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2016 u 14:44
- Hej, imam odličnu ideju što ćemo nakon "Egzorcista"!
- I ja sam nešto razmišljao... Reci ti prvi!
- Napravit ćemo seriju "2001. - Odiseja u svemiru"...
- Sjajna ideja! Uzmemo Ashtona Kutchera za glavnu ulogu, a Michael Bay kao izvršni producent i režiser pilot epizode. Već vidim: kosti i majmuni eksplodiraju na sve strane, Ashton, kao arheolog/kvantni fizičar/ninja bori se sa zombijima u koje se pretvaraju svi koji stupe u kontakt s crnim monolitom - osim njega, naravno...
- Nego, koja je bila tvoja ideja?
- Mislio sam nešto konceptualno... Serija u kojoj bismo spojili "Casablancu", pojačali umjetnički dojam s Bergmanovom "Personom"...
- To je onaj Francuz?
- Mislim da je Poljak, ali nije ni važno. I onda dodamo tome veliku ljubavnu priču, kao iz kakvog francuskog romana... poput "Ane Karenjine", ubacimo da je ona vampirica, a on vojnik u svijetu kojeg su okupirali vanzemaljci... Recimo Luke Perry i Kristen Stewart?
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
sisak1 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sisak1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2017 u 20:00
Serija je odlicna. +5
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 00:57
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Na vrh
budimir69 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj budimir69 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 19:15
Poceo gledati, al vise nemam živaca ni vremena, za ovu temu... jednostavno ovo je za teenage populaciju, zeljnu horror-a i adrenalina. Dosadna tematika, barem meni :)
Na vrh
superfreakdonky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superfreakdonky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2017 u 22:34
nije losa serija
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2017 u 23:10
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2017 u 23:53
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2017 u 19:26
Prijevode za 2 sezonu najavio je zkarlov ⚡️
Na vrh
Atilla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2017 u 15:14
Najljepše zahvaljujem na obavijesti i jedva čekam Smile
Sometimes even the devil on my shoulder asks „What the fuck are you doing?“
Na vrh
Bane 023 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bane 023 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2017 u 20:46
Nije loša, ali ništa više od toga.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2017 u 14:30
Dobra serija, svakako je preporučujem! Pogledao sam prve dvije epizode druge sezone, i mogu reći da obećava!
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 09:42
Super serija ! Obe sezone vrh !
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2017 u 21:07
Odlično -priča , gluma ,atmosfera
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2017 u 16:37
Serija je otkazana nakon 2. sezone. Wink
Na vrh
Sub Zero View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sub Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2024 u 01:57
Odlicna serija preporuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.