| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nasledniki (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nasledniki (2015)Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2016 u 00:46 |
|
Nasledniki (2015) Наследники ![]() Režija: Vladimir Khotinenko Scenarij: Vladimir Khotinenko Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 100 min Leonid Bichevin ... Gleb Tregubov Aleksandr Baluev... Vladimir Petrovich Skvortsov Anatoliy Belyy ... German Borisovich Zvonarevskiy Agrippina Steklova... Angelina Nevedina Alla Yuganova ... Ekaterina Georgievna Kuznetsova Sergey Kachanov ... Kiprian Aleksandr Korotkov... Dmitriy Sergeevich Osipov Natalya Kurdyubova... Lidiya Sergeevna Evgeniy Kulakov ... Andrey Yakovlevich Novi film režisera Vladimira Hotinjenka (autora filmova Pop (2009), 1612-Hronika smutnog vremena (2007) i serije Dostojevski iz 2011), kao i prethodna ostavrenja, bavi se istorijskim i religioznim temamai odnosom čovek prema Bogu. "Naslednici" su naziv tok-šou emisije u kojoj javne ličnosti i eksperti raspravljaju o vezama prošlosti i sadašnjosti. Jedno sasvim obično snimanje ove emisije počinje naglo da se menja kada voditelj Gleb Tregubov sazna da se emisija ukida... Prevod i tekst za temu uradio je: carnojevic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |