| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Camion (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Camion (2012)Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2016 u 09:06 |
|
Camion (2012) ![]() Režija: Rafaël Ouellet Scenarij: Rafaël Ouellet Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Kanada Trajanje: 95 min Julien Poulin ... Germain Patrice Dubois ... Samuel Maude Giguère ... Manu Jacob Tierney ... Jacob Stéphane Breton ... Alain Noémie Godin-Vigneau ... Rebecca Cindy Sampson ... Jade Germain je vozač kamiona cijelog života. Nakon saobraćajne nesreće u kojoj je prouzrokovao smrt jedne žene, preplavljen je osećanjima krivice i žalosti koje ga odvajaju od volana. Njegovo stanje ubrzo počinje brinuti mlađeg sina Samuela, koji privremeno napusti posao domara u Montrealu, u nameri da nađe u New Brunswicku, starijeg brata, lutalicu Alaina, nadajući se da će se zajedno vratiti u rodni grad i ocu pružiti podršku. Prevod je uradio: ivannis |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |