| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Finest Hours (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Finest Hours (2016)Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 22:34 |
|
The Finest Hours (2016)
![]() Režija: Craig Gillespie Scenarij: Eric Johnson (screenplay), Casey Sherman (based on the book by), 3 more credits » Žanr: Drama, Triler Jezik: Engleski Država: SAD Uloge: Chris Pine ... Bernie Webber Ben Foster ... Richard Livesey Holliday Grainger Eric Bana Rachel Brosnahan ... Bea Hansen Film je zasnovan na istinitoj priči o akciji Obalne straže u spašavanju posade tankera, uništenog za vrijeme oluje kod Cape Coda, 1952.g. ![]() Trailer s HR titlom: http://www.traileri-s-hr-titlovima.com/pages/detail/film-detail/26-movies/drama/214-the-finest-hours Ažurirao bojan969 - 05.Lipanj/Jun.2016 u 20:52 |
|
![]() |
|
SmokinAce
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2016 u 23:16 |
|
Tko je najavio prevod?? :)
|
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2016 u 15:07 |
|
Baba Vanga
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2016 u 15:57 |
|
tu sam, što vas zanima?
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2016 u 08:46 |
|
The Finest Hours (2016) ![]() Režija: Craig Gillespie Scenarij: Scott Silver, Paul Tamasy Žanr: Akcija, Drama, Istorijski, Triler Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 117 min Chris Pine ... Bernie Webber Casey Affleck ... Ray Sybert Ben Foster ... Richard Livesey Eric Bana ... Daniel Cluff Holliday Grainger... Miriam Webber John Ortiz ... Wallace Quirey Kyle Gallner ... Andy Fitzgerald John Magaro ... Ervin Maske Film se temelji na istinitim događajima koji su se dogodili u februaru 1952. godine. Kada snažni vjetar sa sjeverozapada pogodi obalu Nove Engleske, viši oficir, inženjer Sybert motivira svoju posadu da pregrme jednu od najgorih oluja koja je ikada pogodila istočnu obalu i dočekaju Obalnu stražu. Oficir Cluff naređuje najveću operaciju spašavanja u istoriji Obalne straže. Četiri člana posade, na čelu s kapetanom Obalne straže Webberom suočeni sa hladnoćom i visokim valovima, krenu u spašavanje mornara koji su zarobljeni na plovilu koje brzo tone. Prevod je uradio: miro844 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2020 u 16:01 |
|
Odlican film prema istinitom dogadjaju i odlicna glumacka ekipa ( Casey Affleck, Chris Pine, Ben Foster, Eric Bana )
|
|
![]() |
|
DarkoBGD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2026 u 07:20 |
|
Odličan film, ponovo IMDB družina, kao "veliki znalci filmske umetnosti", mu s ponosom dodeljuju (samo) 6,7/10 ‼ Neznalice, protiv mene ► a ja mu dodeljujem minimum 8,9/10 ‼ Tu je i fantastična i zanosna 38-godišnja Engleskinja Holliday Clark Grainger . Tema, gluma, scenografija... sve odlično u ovoj napetoj drami!
Ažurirao DarkoBGD - 02.Svibanj/May.2026 u 07:27 |
|
|
Problem je nastao, nije bilo ni hleba ni kolača?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |