| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tantsy Marionetok Aka Dancing Puppets (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tantsy Marionetok Aka Dancing Puppets (2013)Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 18:13 |
|
Dancing Puppets (2013)
Ruski naslov: Танцы марионеток Mini serija - 4 epizode ![]() IMDB КиноПоиск Triler, misterija Marti je zadovoljstvo da pazi na Juliju i s vremena na vreme, vešto iz nje izvlači njena najdublja osećanja, ali devojka još nije spremna da preuzme svoju ulogu... U međuvremenu, privatni detektivi Makar Iljušin i Sergej Babkin dobijaju novi slučaj. Biznismen Togojev od njih traži da nađu njegovu kćerku koja je pobegla, ali kad nađu devojku, njene namere šokiraju i uplaše čak i najiskusnije detektive. Mnogi ljudi sebe vide kao lutkare, koji sve drže pod kontrolom i uvek vuku konce, ali da li iko ikad može da bude siguran da je lutkar ili je izmanipulisan od nekog drugog, ili neke sile izvan njihove kontrole? Režija: Vjačeslav Lavrov Scenario: Ekaterina Kostikova U glavnim ulogama: Ana Kamenkova, Aleksej Sekirin, Segej Kolešnja Prevod najavio: kumek TITLOVI Ažurirao kumek - 06.Travanj/Apr.2016 u 00:59 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2016 u 21:10 |
|
Nema Imdb linka?
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2016 u 23:19 |
|
Pogledacu ovu seriju posle odlicne ruske serije Draga moja, koja je mystery,crime, thriller zanr. Javicu utiske.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2016 u 23:55 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |