Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tantsy Marionetok Aka Dancing Puppets (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tantsy Marionetok Aka Dancing Puppets (2013)

Tantsy marionetok

Tantsy marionetok (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013
 Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tantsy Marionetok Aka Dancing Puppets (2013)
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 18:13
Dancing Puppets (2013)
Ruski naslov:
Танцы марионеток
Mini serija - 4 epizode

IMDB
КиноПоиск
Triler, misterija

Marti je zadovoljstvo da pazi na Juliju i s vremena na vreme, vešto iz nje izvlači njena najdublja osećanja, ali devojka još nije spremna da preuzme svoju ulogu...
U međuvremenu, privatni detektivi Makar Iljušin i Sergej Babkin dobijaju novi slučaj. Biznismen Togojev od njih traži da nađu njegovu kćerku koja je pobegla, ali kad nađu devojku, njene namere šokiraju i uplaše čak i najiskusnije detektive.
Mnogi ljudi sebe vide kao lutkare, koji sve drže pod kontrolom i uvek vuku konce, ali da li iko ikad može da bude siguran da je lutkar ili je izmanipulisan od nekog drugog, ili neke sile izvan njihove kontrole?

Režija: Vjačeslav Lavrov
Scenario: Ekaterina Kostikova
U glavnim ulogama: Ana Kamenkova, Aleksej Sekirin, Segej Kolešnja

Prevod najavio:
kumek
TITLOVI

Ažurirao kumek - 06.Travanj/Apr.2016 u 00:59
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2016 u 21:10
   Nema Imdb linka?
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2016 u 23:19
    Pogledacu ovu seriju posle odlicne ruske  serije Draga moja, koja je mystery,crime, thriller zanr.

Javicu utiske.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2016 u 23:55

Serija je prevedena, kumek hvala ruza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.