Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gdje je nestao moj topic???????
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gdje je nestao moj topic???????

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zombie View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gdje je nestao moj topic???????
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 14:13

Gdje je nestao moj topic, kojeg sam otvorio jucer, a nosio je naziv Bride Of Reanimator????

Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 14:16
Bio je otvoren u sekciji DivX Filmovi...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 15:08

meni je nestao topik

ne mogu premotati film

nešto o oštećenim divxima

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 19:24
Pa ja nemam pojma.Da li vam se nakon postavljanja teme učitala stranica s tom temom ili se pojavila neka greška.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 20:15
Ja ih također nisam brisao???
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 21:21

Da sve je bilo OK...

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2004 u 23:46
Ni ja
I'll be back
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2004 u 01:05

Ma nije ni bitno, ionako sumnjam da netko ima film koji sam trazio.

Ali za svaki slucaj otvorit cu topic za koji dan ponovno...

Cheers!

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 19:31
post je i meni obrisan. Stavio sam ga danas! zvao se nešto ala "tražim....". NemA Ga NiGdJe...??

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 19:52
Pa vjerovatno ga je netko od moderatora/admina preimenovao!

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 21:16
nevjerujem jer nigdje nema mene kao pokretača teme...

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 21:30

Mislim da još nema Kristijana --> on je među administratorima pa ćemo vidjeti jer možda on.

I meni je danas nestalo 2 posta u forumu "Ostalo"

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 22:20
Originalno postovano od strane mzelenko mzelenko piše:

Mislim da još nema Kristijana --> on je među administratorima pa ćemo vidjeti jer možda on.

I meni je danas nestalo 2 posta u forumu "Ostalo"

Koja su ti dva posta nestala. Zadnje što sam brisao bilo je davno - jako davno. Danas sam maknuo sam jedan post iz Divx Filmovi u Općenito (jer nema veze sa divx filmovima), a tebe bi zelnko molio da me ne optužuješ i molio bih ti da ne otvaraš 2 Topica da prodaješ Hard Disk. Već znamo da ga prodaješ. Samo želiš Topic Staviti kao aktualnu temu.

Ja nisam brisao niti jedan post.

OFFTOPIC: P.s. Zelenko vidio sam što je bilo na webmajstorima:

dao si oglas za da prodaješ filmove i stavio si svoju sliku.

evo što su odgovorili webmajstori :

"Ovo ti je opomena pred isključenje!
Malo prouči pravila ovog foruma, nisi ovdje od jučer. "

quote:
Originally posted by mzelenko
OK !

p.s. Ako možeš pobriši theard!

"
Mogu, ali neću.
Neka stoji ovdje kao opomena i upozorenje svim kojima padne slična stvar na pamet."

P.s - svi već imaju tvoje ime i prezime i ti stavljaš sliku kolekcije divx filmova. Pa kad te murija čopi brijem da više nećeš moći uređivati stranicu jer će ti komp zaplijeniti.-...

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 22:58
ne vjerujem da su postovi mogli samo tako nestati
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 18:58

Ja isto nisam nista brisao....

Nego, kome je nestao topic, nek kaze kak se zvao topic i u kojoj sekciji je otvoren pa nek se svi moderatori i admin ispitaju di je nesto topic ako je tolko vazno to, ako ne, tisina :P

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 20:19

Postovi ne nestaju u zemlju, mzelenku nije obrisan ni jedan s moje strane a od ovih se sad više ni ne sijećam, ukoliko Vam se topic zvao "Tražim,..." "Molim pomoč!" ili tako nešto postoji velika mogučnost da sam ga ja izbrisao ili preimenovao ili ukoliko postoji topic sa istom tematikom onda je vaš post premiješten u njega,... uostalom sljedite pravila i neće vam se takvo nešto desiti barem ne sa moje strane a vjerujem niti od i jednog drugog admina ili modernatora!

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 23:53
Evo... nije da dižem prašinu bezveze, nego samo da se zna da je obrisan... Post se zvao  tražim... (u filmovima postan) i tražio sam ga i nema ga, nije to bed uopće, cu otvorit drugi, ali . . .

Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2004 u 10:31
Ma meni brišu svakodnevno i baš me briga no da me od V-J-E-V-E-R-I-C-E(MORAM TAKO JER BI I TO AUTOMATSKI BILO PREIMENOVANO) pretvore u voluharicu to je previše.Admine čijhi to jebeni riječnik koristiš za ispravke-rodio sam se u ovom gradu /Zagrebu/i oduvjek svi koristimo isti naziv za onu malu gricavu životinjicu.Da povedeš anketu 90% naših sugrađava nebi znalo što je to voluharica.Bez lažne skromnosti pročitao sam par tisuća knjiga i nigdje nisam naišao na tu riječ.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.