Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - YouTube
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

YouTube

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TheRival View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheRival Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: YouTube
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 08:55
Pozdrav, prvo da kažem, vjerujte mi TRAŽIO SAM, ne mogu reći da nisam Cry I napredno pretraživanje i sve moguće što bi moglo biti povezano sam upisivao al' nisam našao. Uglavnom zanima me iduće;
Vjerojatno postoji dosta njih koji bi pratili svoje omiljene YouTubere a ne razumiju ili možda jednostavno bi htjeli nešto novog pogledati pa me zanima jel' postoji ikakva mogućnost npr. da se uploada i titlovi za YouTube videa? kao npr.za ovaj. I ako da vjerojatno dosta njih ionako zna skinuti video sa youtuba tako da to ne bi barem bio problem kako bi iskoristili prijevod. Pa me zanima u vezi toga jel' se to može raditi i postavljati prijevodi? Smile
Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 09:34
Ne mogu reći da sam shvatio šta želiš pitati?

Ako te zanima da li na svoj jutjub kanal možeš postaviti prevod (MENADŽER VIDEO SNIMAKA - TITLOVI - DODAJ NOVI TITL)

Ako te zanima kako da na tuđi video dodaš titl, jutjuber mora imati čekiranu opciju

Drugi način je da jutjuberu pošalješ poruku sa svojim prevodom i zamoliš ga da to doda na svoj video.

Opet kažem, nisam siguran šta želiš. Ako mogu kako pomoći...

Na vrh
micky007 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj micky007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 11:01
Ja mislim da pita jel moguce da se stavlja prevode na sajt za you tube videa Smile
Na vrh
TheRival View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheRival Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 11:10
Dap to sam mislio... Na titlovi.com jel' postoji kakva mogućnost da se stavljaju prijevodi za YouTube, mislim pretpostavljam da bi puno ljudi koristilo koji ne znaju baš engleski a voljeli bi si nekaj pogledati sa njega da potpuno razumiju Smile

Originalno postovano od strane micky007 micky007 piše:

Ja mislim da pita jel moguce da se stavlja prevode na sajt za you tube videa Smile
Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 11:17
Izgleda da ja danas nešto nisam u vinklo...
Želiš prevod koji odgovara za jutjub verziju?

Jel to misliš?

Ili želiš gledati na jutjubu?

Na vrh
micky007 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj micky007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 11:18
Originalno postovano od strane TheRival TheRival piše:

Dap to sam mislio... Na titlovi.com jel' postoji kakva mogućnost da se stavljaju prijevodi za YouTube, mislim pretpostavljam da bi puno ljudi koristilo koji ne znaju baš engleski a voljeli bi si nekaj pogledati sa njega da potpuno razumiju Smile

Originalno postovano od strane micky007 micky007 piše:

Ja mislim da moze zato sto sam gledao neke prevode u kojima pise da odgovara za neki video sa you tube ... Ma da to najbolje zna administracija Smile
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 11:20
pa dosta ljudi postavlja titlove za filmove, serije, dokumentarce itd koji se mogu naći samo na youtubu. Fino gore upišeš umjesto  DVDRip-AVC itd..   staviš Youtube i to je to.

Nije to ništa novoSmile

S time da youtube sam odgovara za prava za svoj sadržaj, pa se smije stavit i link do takvog videa.
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 11:24
Nije pitao za filmove koje se nalaze samo na youtube, nego na videa koji postavljaju korisnici youtubea, kao što su neki tutorijali itd. Mislim da je to nepotrebno ovde jer je ovo sajt pre svega za prevode filmova i serije, a plus postoje i takvi sajtovi na kojima se može gledati neki (ne svi) videa sa youtubea, a može na tim sajtovima svako da postavi prevod za tog videa.

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 02.Travanj/Apr.2016 u 11:25
Na vrh
TheRival View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheRival Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 11:29
E da drito to. To me zanimalo Wink Tipa nigahiga i ti neki youtuberi...
Ma to me čist zanimalo jer, ovak na netu baš nezz gdje to ima, a mislio sam baš ovdje postavljati jer ono ovo mi je ipak main site za titlove ostali me ne zanimaju za trošit vrijeme. I'm loyal to titlovi.com hehehe

ugl. eto samo me to zanimalo, al' pošto za to nema onda nema veze, onda nastavljam samo sa serijama i ostalima stvarima kako sam do sada. Smile

P.S. ispričavam se na zbunjenom i nejasnom pitanju... posljedice ne spavanja cijelu noć hahaha

Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Nije pitao za filmove koje se nalaze samo na youtube, nego na videa koji postavljaju korisnici youtubea, kao što su neki tutorijali itd. Mislim da je to nepotrebno ovde jer je ovo sajt pre svega za prevode filmova i serije, a plus postoje i takvi sajtovi na kojima se može gledati neki (ne svi) videa sa youtubea, a može na tim sajtovima svako da postavi prevod za tog videa.

Ažurirao TheRival - 02.Travanj/Apr.2016 u 11:30
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.